Vijfde seizoen van 'The Handmaid's Tale' in de maak - Actueel Cinema

   - 

Fans van de serie 'The Handmaid's Tale' mogen zich in de handen wrijven: er komt sowieso een vijfde seizoen van de reeks, en dat terwijl het vierde seizoen volgend jaar pas op tv verschijnt. 

Wanneer het vijfde seizoen uitgezonden zal worden, is nog niet bekend. In een korte video van streamingdienst Hulu liet hoofdrolspeelster Elisabeth Moss weten dat "wat er in het vijfde seizoen zal gebeuren nog een geheim is, maar dat het sowieso een wilde rit zal worden".

Het verhaal van de serie speelt zich af in een dystopische toekomst waarin het geboortecijfer drastisch is afgenomen door soa's en milieuverontreiniging. Na een burgeroorlog neemt een totalitair regime van christelijke fundamentalisten de macht in de Verenigde Staten in handen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: