George Clooney werd in het ziekenhuis opgenomen na gewichtsverlies voor laatste rol - Actueel Cinema

   - 

George Clooney werd in het ziekenhuis opgenomen met pancreatitis nadat hij bijna 28 pond (12,7 kilo) had verloren voor zijn aanstaande film: 'The Midnight Sky'. 

Clooney, 59, verloor het gewicht voor zijn rol als astronoom die een apocalyptische gebeurtenis overleeft. Maar vier dagen voordat hij aan de opnames moest beginnen, werd hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht met buikpijn. Uiteindelijk werd hij gediagnosticeerd met een alvleesklierontsteking en moest de acteur wekenlang herstellen.

Hij zei tegen de pers: "Ik denk dat ik te hard probeerde het gewicht snel te verliezen en waarschijnlijk niet voor mezelf zorgde." Clooney, die de film ook regisseert, voegde eraan toe: "Het duurde een paar weken om beter te worden en als regisseur is het niet zo gemakkelijk omdat je energie nodig hebt. We waren op een gletsjer in Finland, wat het een stuk moeilijker maakte om te werken. Maar het hielp me wel om me in te leven in het personage." (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: