Gal Gadot heeft hoofdrol in vrouwelijke tegenhanger James Bond te pakken - Actueel Cinema

   - 

De Israëlische actrice Gal Gadot heeft na haar rol van Wonder Woman opnieuw een felbegeerde vertolking te pakken. In "Heart of Stone" zal ze namelijk een soort vrouwelijk equivalent voor de razendpopulaire 007 en "Mission: Impossible"-franchises op zich nemen. Dat schrijft Deadline. 

De hoofdrol zal Gadot alvast geen windeieren leggen, want volgens Deadline is er een som van acht cijfers met de deal gemoeid. Daarmee zou de Israëlische actrice meteen doorstoten tot een van de best betaalde actrices in Hollywood. De regie voor de originele, vrouwelijke spin op actiefilms zou naar Tom Harper gaan, die eerder "The Aeronauts", "Wild Rose" en "Peaky Blinders" voor zijn rekening nam.

Naast de hoofdrol zal Gadot ook een rol als producer op zich nemen. Of de film in de cinema dan wel meteen op een streamingplatform te zien zal zijn, is momenteel nog koffiedik kijken. Gadots recentste film "Wonder Woman 1984" gaat op kerstdag in première op HBO Max. Daarnaast zal ze binnenkort ook te zien zijn in "Death on the Nile" en heeft ze net de opnames van "Red Notice" opzitten. (Belga / Belga)

© Tinseltown / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: