As van Sean Connery wordt in Schotland uitgestrooid - Actueel Cinema

   - 

Wanneer het opnieuw mogelijk is, zal de as van Sean Connery worden uitgestrooid in zijn geboorteland Schotland en op de Bahama's. Dat heeft zijn echtgenote Micheline Roquebrune verklaard aan de krant Scottish Mail. Het was de laatste wens van de James Bond-acteur om op deze manier terug te keren naar zijn geliefde Schotland. 

"Als het opnieuw mogelijk is om veilig te reizen, wil de familie terug naar Schotland keren met hem", klinkt het bij Roqueburne. "We hopen dat we een herdenkingsdienst voor hem kunnen organiseren, maar momenteel weten we nog niet wanneer dit zal plaatsvinden."

Connery overleed op 31 oktober op 90-jarige leeftijd in zijn huis in de Bahama's. De acteur leed al enige tijd aan dementie, verklaarde zijn 91-jarige vrouw. (Belga / Belga)

© pv brothers / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: