"De geruchten kloppen: er komt een zesde 'Prison Break'-seizoen" - Actueel Cinema

   - 

Fans van de serie 'Prison Break', zet jullie schrap! Dominic Purcell, die een van de hoofdrollen vertolkte, heeft eindelijk toegegeven dat er een zesde seizoen op komst is. De acteur gaf het gerucht toe op Instagram. 

Purcell , intussen 50 jaar oud, liet het heuglijke nieuws weten onder een foto die hij van zichzelf plaatste. Daar stond onder meer te lezen: "Gerucht nummer 3, komt er een zesde seizoen. Ja...". Verdere details geeft de acteur niet prijs. In 'Prison Break' stond een groep gedetineerden centraal, die uit verschillende gevangenissen ontsnapte.

Naast Purcell speelde vooral Wentworth Miller  de hoofdrol in de serie. Na vier seizoenen trok Fox in 2009 de stekker uit 'Prison Break'. Er kwam in 2017 nog een vijfde seizoen, maar de ontvangst en de kijkcijfers vielen tegen. (Belga / Belga)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Update on Season 6 from Dominic Purcell

Une publication partagée par Prison Break (@prisonnbreak) le

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
5 films om in de stemming te komen voor seks - Actueel
Actueel

5 films om in de stemming te komen voor seks

We hebben deze lijst van 5 films samengesteld voor de geliefden die dit lezen om jullie in de stemming te brengen. Pak je popcorn en leun tegen elkaar aan, want dit wordt een spannend avontuur. Meer verklappen we niet... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: