Shirley verwelkomt je bij haar thuis, in voor- en tegenspoed. - Actueel Cinema

   - 

Cinenews nodigt je uit om Shirley te gaan ontdekken, de nieuwste film van Josephine Decker, geproduceerd door Martin Scorsese en met in de hoofdrol Elisabeth Moss, die bij het grote publiek bekend werd door haar rollen in de topseries Mad Men and The Handmaid’s Tale. Een verbazingwekkend biografisch drama dat een prijs won op het Sundance Film Festival in januari.

Aan het begin van het nieuwe schooljaar zijn velen van ons op zoek naar een nieuwe start na de zomer. Dat hebben Fred en Rose ook. Een pas getrouwd koppel dat naar een universiteitsstad in Vermont verhuist in de hoop een job te vinden. Het jonge echtpaar krijgt een aanbod om bij Professor Stanley Hyman in te trekken op voorwaarde dat Rose voor het huishouden en zijn vrouw, de beroemde horrorschrijfster Shirley Jackson, zorgt. In de hoop een nieuw leven te beginnen, staat het jonge paar in het middelpunt van een drama dat het volgende boek van de auteur zal inspireren.

Ontdek de trailer: 

Bekijk nu de programmaties van deze film bij jou in de buurt.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Shirley

Shirley

Thriller  Regie: Josephine Decker Met: Elisabeth Moss, Michael Stuhlbarg, Odessa Young Fred en Rose verhuizen naar een dorp in Vermont in de hoop op een baan voor Fred. Het jonge stel krijgt een aanbod om in te trekken bij professor Stanley Hyman op voorwaarde dat Rose het huishouden op zich neemt én op zijn vrouw -de beruchte horror auteur Shirley Jackson- past. Hoewel Rose met... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: