Tom Cruise huurt schip af voor opnames 'Mission Impossible'-film - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur, Tom Cruise, zou naar verluidt een schip hebben afgehuurd om de opnames van de laatste nieuwe 'Mission Impossible'-film te kunnen vervolledigen. De huurprijs zou meer dan 500.000 euro bedragen. 

Het schip in kwestie, 'The Hurtigruten Ship', was al enige tijd het decor voor de laatste nieuwe 'Mission Impossible'-film. Door de coronapandemie werden de opnames echter verplicht stilgelegd en zou de planning van de film vertraging oplopen. Maar dat was buiten Tom Cruise gerekend. De Amerikaanse superster wou absoluut de opnames afmaken en tastte naar verluidt zelf in de buidel om het schip te kunnen blijven gebruiken. Dat gebruik kost een aardige duit en dat is exact wat Cruise te over heeft.

De 58-jarige acteur zou naar verluidt 570 miljoen dollar waard zijn en zou 'The Hurtigruten Ship' huren voor 500.000 Britse pond. (Belga / Belga)

© Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: