"Matthew Perry heeft al heel lang oogje op Friends-collega" - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Matthew Perry zou naar verluidt al heel lang gevoelens koesteren voor Courteney Cox, zijn tegenspeelster in 'Friends'. Dat meldt de Britse tabloid Daily Mirror. 

Perry vertolkte tussen 1994 en 2004 de rol van Chandler Bing in de populaire televisieserie. In die serie heeft hij na verloop van tijda een relatie met Monica Geller, die gespeeld wordt door Cox. De 56-jarige actrice was destijds samen met 'Scream'-acteur David Arquette. In 2010 braken ze met elkaar en drie jaar later begon ze een relatie met Snow Patrol-gitarist Johnny McDaid. In 2015 gingen ze kort uit elkaar en zocht Courteney steun bij Matthew. Toen Courteney en Johnny herenigd waren begon Matthew iets met Molly Hurwitz. Twee jaar later liep die romance stuk.

Volgens bronnen dicht bij hem zou hij nog te veel gevoelens koesteren voor Courteney. "Matthew is altijd verliefd geweest op haar. Hij is nooit echt over haar heen geraakt", klinkt het in Daily Mirror. (Belga / Belga)

© s_bukley / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: