Films die je in openlucht of in een movie drive-in kan gaan kijken

Speciaal voor alle cinefielen onder ons maakten wij een selectie van de leukste films die je de komende dagen en weken in openlucht of in een movie drive-in kan gaan kijken. Reserveer snel je tickets, want deze zijn allemaal in een mum van tijd uitverkocht.
Films die je in openlucht of in een movie drive-in kan gaan kijken

Openluchtcinema's en drive-in movies zijn populairder dan ooit tevoren. Ze laten toe om met je eigen bubbel én op veilige afstand in openlucht of vanuit je auto te genieten van steengoede film!

Speciaal voor alle cinefielen onder ons maakten wij een selectie van de leukste films die je de komende dagen en weken in openlucht of in een movie drive-in  kan gaan kijken. Reserveer snel je tickets, want deze zijn allemaal in een mum van tijd uitverkocht.

Ben jij al naar een film in openlucht of in een movie drive-in gaan kijken? Laat ons in de comment section weten welke film jij juist zag.

Little Women - Drama, Romantisch
1
februari 2020

Little Women

Drama, Romantisch Regie: Greta GerwigMet: Timothée Chalamet, Emma Watson, Meryl Streep,...Zomerfilm Aalst schotelt je elke zomer de strafste arthouse films voor in openlucht. Samen met stad aalst, de werf - aalst, utopia aalst, cirk! aalst, kunstoevers, biensoigné en cinema lanceren ze koer&toer. Op zondagavond 23 augustus speelt de originele versie Nederlandstalig ondertiteld om 22u op de prachtige binnenKOER van de Pupillen aan de Graanmarkt in Aalst. Trailers
Once Upon a Time in Hollywood - Politie, Thriller, Drama
8
augustus 2019

Once Upon a Time in Hollywood

Politie, Thriller, Drama Regie: Quentin TarantinoMet: Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Brad PittZomerfilm Aalst schotelt je elke zomer de strafste arthouse films voor in openlucht. Samen met stad aalst, de werf - aalst, utopia aalst, cirk! aalst, kunstoevers, biensoigné en cinema lanceren ze koer&toer. Op zaterdagavond 29 augustus speelt de originele versie Nederlandstalig ondertiteld om 22u op de prachtige binnenKOER van de Pupillen aan de Graanmarkt in Aalst. Trailers
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: