Mumbai Film Festival uitgesteld - Actueel Cinema

   - 

De 22e editie van het filmfestival van Mumbai wordt uitgesteld naar 2021. Het uitstel is te wijten aan de coronapandemie. India kent momenteel een zeer sterke stijging in de cijfers, bijna twee miljoen mensen zijn besmet met het virus. 

The Mumbai Academy of Moving Image (MAMI) is de organisator van het grootste filmfestival van India. MAMI liet weten dat ze het evenement uitstellen door het 'enorme lijden in het hele land en de onzekerheid over de heropening van de cinemazalen'. In een van de komende weken laat MAMI weten wanneer het filmfestival volgend jaar zal doorgaan. Ondanks het uitstel, liet de organisatie weten dat het alsnog dit jaar de selectie Indische films in augustus zal meedelen. Daarnaast zal de organisatie zich in de komende periode focussen op haar online activiteiten, waaronder de enorme online database voor films die online kunnen gestreamd worden. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: