5 films die je nu met kinderen in de bioscoop kan kijken

De meeste bioscopen zijn gelukkig wel open! Mits het nemen van duidelijke voorzorgsmaatregelen, zoals het dragen van een mondmasker en het voorzien van voldoende ruimte tussen je bubbel en andere bezoekers, kan een een film op groot scherm gaan kijken een leuk verzetje bieden. En we hebben geluk, want er spelen een heleboel leuke kinderfilms!
5 films die je nu met kinderen in de bioscoop kan kijken

Niet enkel voor volwassenen zijn het zeer bizarre en verwarrende tijden. Ook voor kinderen voelt deze periode zeer vreemd en compleet anders aan.

Normaal staat de zomervakantie garant voor een leuke gezinsreis en verschillende toffe dagtripjes. Maar door de coronamaatregelen krijgt de zomervakantie een heel andere invulling.

De meeste bioscopen zijn gelukkig wel open! Mits het nemen van duidelijke voorzorgsmaatregelen, zoals het dragen van een mondmasker en het voorzien van voldoende ruimte tussen je bubbel en andere bezoekers, kan een een film op groot scherm gaan kijken een leuk verzetje bieden. En we hebben geluk, want er spelen een heleboel leuke kinderfilms!

Ontdek hier de leukste kinderfilm die je nu in de bioscoop kan gaan kijken!

Bigfoot Family - Animatie Film
1
augustus 2020

Bigfoot Family

Animatie Film Regie: Jeremy Degruson & Ben StassenSinds zijn terugkeer uit de wildernis is Bigfoot een echte ster, tot groot ongenoegen van zijn zoon Adam die niets liever wil dan een normaal leven. De drukte op school, zijn eerste liefde en uitvissen hoe hij zijn geërfde superkrachten moet temmen, is al gedoe genoeg. Maar Bigfoot wil zijn... Verder lezen... Trailers
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: