Bizarre vertaling gevonden na dood Naya Rivera: "Ik heb het niet gedaan" - Actueel Cinema

   - 

De dood van 'Glee'-actrice Naya Rivera, die verdronken is in een meer in Californië, heeft heel wat beroering veroorzaakt. Op haar Instagrampagina staat een bizarre en lugubere tekst, die vertaald in het Nederlands nog gekker klinkt. 

Bij een filmpje dat dateert van begin maart schreef Naya al een opvallende tekst: "Een - Zwaartekracht blijft me naar beneden trekken, maar de drang om te blijven ademen laat me drijven." In het filmpje is te zien hoe Naya in een bad zit en met haar hoofd onder water raakt. Alsof het allemaal nog niet gek genoeg is, krijgt de vertaling een bizarre wending. Als je beneden op vertalen klikt, verschijnt er deze tekst: "Een - De zwaartekracht trekt me steeds onder, maar de drang om te ademen helpt me drijven. Ik heb het niet gedaan".

Veel reacties onder de post komen dan ook van Nederlanders die schrikken van de bizarre vertaling: "Omg druk op vertalen...", "Kijk hoe raar, weet je niet of je het gevolgd hebt?", ... luidt het onder meer. (Belga / Belga)

© Shutterstock.com

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: