Villa van Brigitte Bardot staat te koop - Actueel Cinema

   - 

Brigitte Bardot is al sinds jaar en dag stilzwijgend verbonden met de Côte d'Azur en heeft daar in de loop der jaren ook meerdere (vakantie)huizen gehad. Een daarvan, gelegen nabij Cannes, staat nu te koop. Opgelet, je moet er wel een stevig bedrag voor over hebben. 

Brigitte Bardot was zonder twijfel een van dé sekssymbolen van de twintigste eeuw. Met haar blonde lokken, volle lippen en typische je ne sais quoi wist "de Franse Marilyn Monroe" actrice menig hart te veroveren. Ben je een diehard fan van Bardot en heb je wel wat spaarcentjes opzij staan? Dan is dit je kans. Het nederige stulpje werd door Bardot vaak gebruikt om met vrienden op vakantie te gaan.

Gezien de grootte van het optrekje hoeft dat allerminst te verbazen. De villa beschikt namelijk over niet minder dan veertien slaapkamers en vijf badkamers. Daarnaast vind je er - uiteraard - ook twee grote zwembaden en talloze prachtige vergezichten. Het huis dateert oorspronkelijk uit de zestiende eeuw, maar werd helemaal gerenoveerd met respect voor de authentieke elementen. Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, beschikt de villa ook over een heuse muziekstudio, verschillende bijgebouwen die dienst kunnen doen als gastenverblijven en meerdere receptieruimtes. En dat alles voor het luttele bedrag van 6 miljoen euro - koopje, toch? (Belga / Belga)

© Shutterstock

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: