Openluchtcinema's zullen deze zomer extra populair zijn - Actueel Cinema

   - 

Zoals iedereen ondertussen wel weet zijn alle festivals deze zomer geannuleerd vanwege de coronacrisis. Maar vanaf 1 juli mogen er in heel België weer evenementen met publiek plaatsvinden op voorwaarde dat de veiligheidsmaatregelen gerespecteerd worden. En bijgevolg zijn de organisatoren van openluchtbioscopen héél erg tevreden! 

Films die buiten op een groot scherm worden vertoond en te bekijken zijn vanuit de auto of vanop een matje of een stoel trekken elk jaar meer en meer mensen aan. Deze zomer zal de openluch-bioscoopformule waarschijnlijk een nog groot succes worden. En daarom kan je best jouw plekje op voorhand reserveren.

 

In juli en augustus trekt Kinepolis met Kinepolis on Tour door het land met het grootste mobiele LED-scherm ter wereld. Ze houden halt op bijzondere locaties om iconische films te tonen. Parkeer je wagen in de idyllische velden van Maldegem of droom weg bij een romantische film in de schaduw van het magische kasteel van Alden Biesen in Bilzen!

Ook Zomer van Antwerpen is terug met Cinema Urbana. Op het programma staan onder andere de documentaire ‘Mother’, de animatiefilm ‘J’ai perdu mon corps’ de slotfilm van het filmfestival Cannes 2019 ‘Hors Normes’. 

Andere bioscopen zullen waarschijnlijk deze trend volgen en hun programmering binnenkort aankondigen.

© Photo Shutterstock

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: