De cast van Ghostbusters komt samen voor een virtuele reünie - Actueel Cinema

   - 

De cast van "Ghostbusters" is voor een goed doel samengekomen op Josh Gad's "Reunited Apart" YouTube-show. Josh Gad is een acteur, zanger en komiek die tijdens de lockdown casts van bekende films samenbrengt tijdens een videogesprek. 

Om geld in te zamelen voor het Equal Justice Initiative bracht Gad de sterren van de hitfilm uit 1984, waaronder Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, Ernie Hudson en Annie Potts, weer samen. Regisseur Ivan Reitman kwam er ook bij, samen met zijn zoon Jason Reitman, die "Ghostbusters: Afterlife" schreef en regisseerde, waarvan de release gepland is voor 2021.

De cast haalde herinneringen op aan de opnames van de blockbuster, waarbij Akroyd uit de doeken deed dat een groot deel van de scènes eigenlijk geïmproviseerd waren. Nadat Reitman de cast een eerste versie van de 'Slimer ballroom' scene liet zien, nog zonder speciale effecten, begonnen ze zich toch zorgen te maken over waar ze precies bij betrokken waren. "Ik herinner me dat ik maandag weer aan het werk ging en zei: 'Jongens, laten we allemaal kalmeren. De film wordt echt groot'", zei Murray. Iedereen deelde ook herinneringen aan hun overleden mede-ster Harold Ramis, waarbij Akroyd hem "een ongelooflijke schrijver" noemde.

Gad onthulde op Instagram dat de reünie zo'n 130.000 dollar heeft opgebracht voor het Equal Justice Initiative. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Ghostbusters: Afterlife

Ghostbusters: Afterlife

Actie, Komedie  Regie: Jason Reitman Met: Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace,... Wanneer een alleenstaande moeder en haar twee kinderen aankomen in een kleine stad, beginnen ze hun verband met de originele ghostbusters alsook de geheime erfenis van hun grootvader te ontdekken.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: