Wanneer verschijnt seizoen 4 van The Handmaid's Tale? - Actueel Cinema

   - 

De nabije toekomst in de Republiek Gilead (voormalig Verenigde Staten) heerst een theocratisch schrikbewind dat is gebaseerd op een fundamentalistische uitleg van het oude Testament. Ook schaffen ze alle rechten van de vrouwen af. Tegelijk worden er bijna geen kinderen meer geboren: bijna alle vrouwen zijn onvruchtbaar geworden. In dit Gilead horen de vrouwen toe aan de staat en gebruiken ze hen alleen nog maar als broedmachines. Offred is een van de weinige vruchtbare vrouwen. Ze is een bediende bij de Commander en leeft in een wereld waar één verkeerd woord haar dood kan betekenen en moet zich staande zien te houden tegenover de commanders, hun vrouwen en andere bedienden, met het doel om te overleven en om haar dochter terug te vinden.

Het eerste seizoen van The Handmaid's Tale, gebaseerd op het gelijknamig boek van Margaret Atwood, sloeg iedereen met verstomming. Een ondenkbare wereld zo sterk neergezet en tot in de perfectie uitgewerkt met dank aan fantastische actrices als Elisabeth Moss, Amanda Brugel en Madeline Brewer.

Toen het tweede seizoen dubbel zoveel kijkers haalde als het eerste, bestond er niet langer twijfel over het maken van een derde seizoen. En nadat die allerlaatste aflevering verscheen, kondigde Hulu via Instagram onmiddellijk een vierde seizoen aan. 

Wanneer zal seizoen 4 verschijnen?

De vorige drie seizoenen van The Handmaid's Tale volgden een standaard releaseschema. Zowel seizoen 1 als 2 verschenen in de maand april. In 2017 en het jaar erna in 2018. Het derde seizoen verscheen iets later. In juni 2019 om precies te zijn. 

De makers waarschuwden onmiddellijk dat de productie van seizoen 4 mogelijks langer zal duren dan bij de vorige seizoenen. Bijgevolg gaven ze ons een vage schatting van de releasedatum mee: zomer 2020.

De eigenlijke productie van seizoen 4 startte echter pas in maart, waardoor de releasedatum van seizoen 4 werd verschoven naar de herfst van 2020. 

Tot op heden kregen we geen nieuwe updates binnen betreffende de exacte releasedatum van seizoen 4. We geven echter graag mee dat extra vertraging, wegens covid-19 en het stilleggen van de hele productie, in acht genomen moet worden. 

En daarna?

De makers gaven wel alvast mee dat seizoen 4 zéker niet het einde zal zijn van de serie The Handmaid's Tale. Want onlangs verscheen een nieuw boek van Margaret Atwood, genaamd The Testaments, dat ons meeneemt naar 15 jaar verder in de toekomst. Het boek is een wereldwijd succes en bied zéér veel stof voor verdere seizoenen van The Handmaid's Tale.

Wij brengen alle trouwe The Handmaid's Tale-fans op de hoogte van zodra wij meer nieuws ontvangen. Bezoek geregeld Cinenews voor verdere updates.

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: