Opnames van 'Dertigers' gaan binnenkort van start - Actueel Cinema

   - 

Goed nieuws voor de fans van 'Dertigers': de opnames van het derde seizoen van de Eén-reeks kunnen op 6 juli van start gaan. Testopnames met respect voor de afstandsregels zijn succesvol verlopen. Er mag zelfs gekust worden op set, zo vertelde actrice Kim Van Oncen op MNM. 

Door de coronacrisis werden de opnames van het nieuwe seizoen werden voor onbepaalde tijd uitgesteld. Nu is beslist om ze op 6 juli te hervatten, amper enkele weken later dan voorzien. De opnames zullen gebeuren op basis van het protocol dat binnen de productiesector is afgesproken, en met respect voor alle veiligheidsmaatregelen. De vertraging bij de opnames zal geen impact hebben voor de geplande uitzenddatum. Seizoen drie komt in het voorjaar van 2021 op de buis.

"Heel fijn dat we opnieuw mogen draaien", reageert actrice Kim Van Oncen, Saartje in 'Dertigers', bij Marathonradio op MNM. "Het zal er anders aan toe gaan dan we gewend waren. Maar nu we allemaal in bubbels van 10 mogen zitten, is er weer veel mogelijk. Als we privé allemaal wat voorzichtig en verantwoordelijk zijn, dan kunnen we in die groep van 10 ons werk doen." "We mogen opnieuw met één persoon close contact hebben. Ik weet al met wie dat in mijn geval zal zijn", aldus Van Oncen. Waarschijnlijk zal dat Yannick De Coster zijn, de acteur die Pieter vertolkt, haar vriend in de serie. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: