Wanneer verschijnt seizoen 3 van Sex Education? - Actueel Cinema

   - 

Otis Milburn is een onervaren, sociaal ongemakkelijke middelbare schoolstudent die bij zijn moeder Jean, een sekstherapeut, woont. Omringd door handleidingen, video's en saaie open gesprekken over seks, is Otis een terughoudende deskundige op dit gebied. Wanneer zijn thuissituatie op school wordt onthuld, realiseert Otis zich dat hij zijn specialistische kennis kan gebruiken om status te krijgen. Samen met Maeve, een slimme bad-girl, en zijn beste vriend Eric zetten ze een ondergrondse seks-therapie kliniek op om de rare en wonderbaarlijke problemen van hun medeleerlingen aan te pakken. Door zijn analyse van tienerseksualiteit, beseft Otis dat hij misschien zelf therapie nodig heeft.

Het eerste seizoen van Sex Education verscheen in januari 2019 op Netflix en was onmiddellijk een schot in de roos. De serie is eerlijk, herkenbaar, revolutionair én zéér verslavend.

De verwachtingen voor het tweede seizoen lagen dan ook zeer hoog. In januari 2020 verscheen het nieuwe, tweede seizoen. En dit stemde alle grote Sex Education-fans ongelofelijk gelukkig. Want ook het vervolg op het eerste seizoen is cinematografisch top, nog steeds ongelofelijk hilarisch en éven verslavend.

Komt er een derde seizoen?

Op de vraag of er een derde seizoen aankomt kunnen we alvast volmondig JA antwoorden. Zowel streamingdienst Netflix als de schrijfster van de topserie Laurie Nunn bevestigden dat er volop gewerkt wordt aan het derde seizoen.

Wanneer verschijnt het derde seizoen?

Wanneer het derde seizoen van Sex Education exact zal verschijnen werd nog niet gecommuniceerd. Aangezien zowel het eerste als het tweede seizoen begin januari verschenen, vermoeden wij dat dit ook het geval zal zijn voor seizoen drie; januari 2021 dus. 

Al dienen we wel rekening te houden met mogelijk vertraging omwille van de coronacrisis. Wij brengen alle trouwe Sex Education-fans op de hoogte van zodra wij meer nieuws ontvangen. Bezoek geregeld Cinenews voor verdere updates.

Je kan het eerste en tweede seizoen van Sex Education momenteel streamen op Netflix. 

 

 Meningen

 Meer info over de film

Sex Education - Komedie
1

Sex Education

Komedie | 4 seizoen(en)  | 44 aflevering(en)
2019
Regie: Laurie NunnMet: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa,...Otis Milburn is een onervaren, sociaal ongemakkelijke middelbare schoolstudent die bij zijn moeder Jean, een sekstherapeut, woont. Omringd door handleidingen, video's en saaie open gesprekken over seks, is Otis een terughoudende deskundige op dit gebied. Wanneer zijn thuissituatie op school wordt... Verder lezen...

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: