5 series voor de fans van Peaky Blinders

Ben jij ook zo'n grote fan van Peaky Blinders? Wij maakte een selectie van enkele gelijkaardige, niet te missen series die je kan bingewatchen!
 5 series voor de fans van Peaky Blinders



Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.

Ben jij ook zo'n grote fan van Peaky Blinders? Wij maakte een selectie van enkele gelijkaardige, niet te missen series die je kan bingewatchen!

The Sinner - Drama
1

The Sinner

Drama | 3 seizoen(en)  | 32 aflevering(en)
2017
Regie: Derek SimondsMet: Jessica Biel, Christopher Abbott, Danielle Burgess,...The Sinner is gebaseerd op het gelijknamige boek van Petra Hammesfahr en gaat over een jonge moeder die plotseling overvallen wordt door een vlaag van woede en daardoor een openbare daad van geweld pleegt. Het incident is de start van een verrassende misdaad thriller, waar de vraag niet is wie of wat – maar waarom. Een losgeslagen onderzoeker raakt geobsedeerd door de zaak en het ontdekken van de motieven van de vrouw en samen bewandelen zij een pad in haar psyche en naar de verborgen geheimen uit haar verleden. Je kan The Sinner kijken op Netflix.
The Making of The Mob - Drama
2

The Making of The Mob

Drama | 2 seizoen(en)  | 17 aflevering(en)
2015
Met: Michael Kotsohilis, Paolo Rotundo,...Een docudrama serie die enkele van Amerika's meest beruchte maffia's beschrijft, waarbij elk seizoen een andere stad/regio behandelt. Je kan deze serie bekijken op Amazon Prime.
The Sopranos - Drama
5

The Sopranos

Drama | 6 seizoen(en)  | 93 aflevering(en)
1999
Regie: David ChaseMet: James Gandolfini, Lorraine Bracco, Edie Falco,...Anthony "Tony" Soprano (Gandolfini) staat aan het hoofd van de DiMeo familie, een criminele organisatie met thuisbasis in Newark, New Jersey. Officieel is Tony werkzaam in het afvalbeheer bij afvalbedrijf Barone Sanitation, maar dit is slechts een dekmantel. Tony's echte business bestaat onder andere uit illegale gokpraktijken, afpersing, overvallen en witwaspraktijken. The Sopranos is beschikbaar op Amazon Prime Video.
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: