Johnny Depp gesteund door Vanessa Paradis in zijn smaadzaak tegen The Sun - Actueel Cinema

   - 

De Franse artieste Vanessa Paradis steunt haar ex-echtgenoot Johnny Depp in de smaadzaak die hij aanspant tegen de Britse krant The Sun. Volgens gerechtelijke documenten hebben zij hem afgeschilderd als een gewelddadige echtgenoot. 

De ster van "Pirates of the Caribbean" bekritiseert de Britse krant en haar eigenaar "News Group Newspapers" voor het feit dat zij in april 2018 gepubliceerd hebben dat hij zijn toenmalige echtgenote Amber Heard, had geslagen. Het koppel is in begin 2017, iets meer dan een jaar na hun huwelijk, plots gescheiden. De 34-jarige actrice had toen verklaard jaren van fysiek en psychologisch geweld te hebben meegemaakt, wat Johnny Depp ontkende. 

De advocaten van Depp hebben Vanessa Paradis gevraagd te getuigen in het proces, dat medio maart in het High Court in Londen zou plaatsvinden, maar werd uitgesteld tot juli vanwege de uitbraak van het nieuwe coronavirus. "Ik ken Johnny al meer dan 25 jaar. We zijn 14 jaar samen geweest en we hebben onze twee kinderen samen opgevoed", vertelt de Franse actrice in een schriftelijke getuigenis die tijdens het proces werd afgelegd. "Gedurende al die jaren is Johnny een vriendelijke, zorgzame, vrijgevige en geweldloze man en vader geweest", voegde de vrouw toe die in 2012 van de acteur scheidde, kort voordat hij een relatie met Heard begon. "Hij was nooit gewelddadig tegen mij." Johnny Depp ontkent dat hij gewelddadig was tegen Amber Heard en heeft dan ook een smaadzaak tegen zijn ex-vrouw aangespannen, die in de Verenigde Staten plaatsvindt. (Belga / Belga)

© PAN Photo Agency / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: