Johnny Depp maakt zijn eerste filmpje op Instagram - Actueel Cinema

   - 

Johnny Depp is meestal geen fan van sociale netwerken. Toch is hij ermee begonnen, op Instagram in dit geval. "Het is tijd om een dialoog te openen," zegt hij in een acht minuten durende video. 

Omringd door kaarsen in zijn wijnkelder: dat is het decor dat Johnny Depp koos voor zijn eerste toespraak op Instagram. Wat heeft hem toch naar sociale media lokt? De huidige pandemie, zegt hij. "De dreiging van deze onzichtbare vijand heeft al voor veel tragedie gezorgd en heeft ook al veel mensenlevens in gevaar gebracht. Sommigen gaan dood. Sommigen hebben niet alleen hun baan verloren, maar ook hun belangrijkste bron van inkomsten. En te veel mensen leven op straat, onbeschermd", zegt hij. Hij geeft advies om zijn fans een hart onder de riem te steken. "Teken, lees, denk, leer bij, maak films met je telefoon, bespeel een instrument als je dat kan, maak zelf een instrument als je er geen hebt of schrijf een liedje," zegt hij. Hij bedankte ook iedereen die hem de afgelopen jaren heeft gesteund.

Dat was een manier om te verwijzen naar het onderwerp waarvan velen hoopten dat hij het zou aansnijden, namelijk de beschuldigingen van huiselijk geweld die zijn vroegere vriendin, Amber Heard, tegen hem indiende, feiten die hij met kracht ontkent. (Belga / Belga)

© Shutterstock

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Collaboration with my dear friend @jeffbeckofficial . Link in Bio

Une publication partagée par Johnny Depp (@johnnydepp) le

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: