Tom Hanks en partner doneren bloed voor onderzoek naar coronavirus - Actueel Cinema

   - 

Nu Tom Hanks en zijn partner Rita Wilson genezen zijn van het coronavirus, wil het acteerkoppel helpen in het onderzoek naar de longaandoening. Zo hebben ze beiden bloed gedoneerd en zullen ze tevens bloedplasma afstaan om anderen te helpen, zo liet Wilson weten tijdens een gesprek in het CBS-programma 'This Morning'. 

Wilson brengt overigens ook een liedje uit waarbij de opbrengsten naar het goede doel zullen gaan. Tijdens haar periode van quarantaine zette ze een video online waarin ze 'Hip Hop Hooray', een nummer van Naughty by Nature, aan het rappen was. Dat ging zo viraal op het net dat ze samen met de hiphopband een remix maakte.

Hanks en Wilson raakten vorige maand besmet met het coronavirus tijdens filmopnames in Australië. Inmiddels zijn de twee volledig hersteld en terug in de VS. (Belga / Belga)

© Photo Joe Seer / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: