De nieuwste bioscoopreleases bij u thuis dankzij Cinéart - Actueel Cinema

   - 

Op zoek naar iets nieuws om te kijken? Cineart speelt in op deze vraag en biedt 6 nieuwe filmreleases direct op video-on-demand (Premium VOD) aan. En er is voor ieder wat wils: van thrillers tot auteursfilms, van Franse cinema tot documentaires. Lees hier meer over de aankomende Premium VOD-releases en vanaf wanneer deze beschikbaar zijn. 

Skate Kitchen

Van Crystal Moselle.

Een duik in het vrouwelijke skate-milieu van NY. Groovy. Girly. Ubercool.
Camille is 18 jaar en dol op skateboarden. Via Instagram komt ze in contact met ‘The Skate Kitchen’, meisjes die stuk voor stuk ‘leven om te skaten’. Ze voelt zich meteen welkom bij de groep en dankzij hun wilde levensstijl gaat er een nieuwe wereld voor haar open.
Beschikbaar via Universciné, Proximus, Lumière, Dalton.

My Rembrandt van Oeke Hoogendijk

Van Oeke Hoogendijk.

Een unieke kijk achter de schermen van de kunsthandel, gesitueerd rond een van de grootste schilders aller tijden.
Een “epic art-thriller” waarin de filmmaakster een fascinerend inzicht geeft in wat het werk van de Nederlandse meester zo bijzonder maakt en waarom zijn kunst mensen zo diep raakt. In een filmische mozaïek van aangrijpende verhalen leidt de grenzeloze passie voor Rembrandts schilderijen tot dramatische ontwikkelingen en verrassende plotwendingen.
Vanaf 06/05 beschikbaar via Universciné, Proximus Picks, Lumière 

The Beast

Van Lee Jung-Ho.

De Zuid-Koreaanse remake van «36, Quai des Orfèvres». Twee agenten in competitie in het oplossen van een moord die het schiereiland in de ban houdt. 
Een meisje wordt teruggevonden met haar ledematen geamputeerd. De zaak lijkt al snel opgelost wanneer een detective een verdachte oppakt. Maar de zaak wordt mysterieuzer door het wantrouwen van de tweede detective in deze verdachte.
Vanaf 21/04 beschikbaar via Universciné, Proximus, Lumière 

Swallow

Van Carlo Mirabella-Davis.

Met zijn sublieme mise en scène en verrassende scenario is Swallow" een zeer atypische ervaring. Terecht gelauwerd met de Prix Spécial op het Festival van Deauville.
Hunter lijkt een perfect leven te leiden samen met Ritchie, haar man die net de leiding heeft overgenomen van het familiebedrijf. Wanneer ze zwanger wordt, ontwikkelt ze de dwangmatige eetstoornis ‘Pica’, gekenmerkt door het eten van niet-eetbare dingen. Maar verbergt deze vreemde en oncontroleerbare obsessie misschien een groter en verschrikkelijk geheim?
Vanaf 21/04 beschikbaar via Universciné, Proximus, Lumière, Dalton 

Un Vrai Bonhomme

Van Benjamin Parent.

(Ont)roerend, een mooi verhaal over broedersliefde. Of hoe een grote broer over zijn kleine broer kan blijven waken, zelfs vanop een afstand...

Deze film is niet Nederlandstalig ondertiteld maar toch beschikbaar in Franse versie vanaf 14/04 op UniversCiné, VOO, Proximus, Lumière.


Ema

Van Pablo Larrain.

Na « No », « Neruda » en « Jackie, een nieuwe bom door Chili’s meest inventieve regisseur van het moment. Met Gael Garcia Bernal en Mariana Di Girolamo.
De jonge Ema danst in het experimentele dansgezelschap van haar man: choreograaf Gastón. Na een schokkende gebeurtenis besluit het stel hun 7-jarige adoptiezoon Polo af te staan. 
In de nasleep hiervan wordt hun huwelijk hevig op de proef gesteld, terwijl Ema een plan smeedt om haar zoon terug te krijgen. Kunst, vrijheid en begeerte komen samen in dit vurige spektakel, dat onder je huid zal kruipen.
Vanaf 14/04 beschikbaar via Universciné, Proximus, Lumière 

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: