Geboorteakte onthult dat Meghan Markle een andere voornaam heeft - Actueel Cinema

   - 

De hele wereld kent de vrouw van prins Harry als Meghan Markle, maar officieel heet ze Rachel Meghan Markle. Dat blijkt uit de geboorteakte van hun baby Archie. 

Verbazing van formaat bij de royaltyfans. De voornaam van Meghan Markle (38) is eigenlijk Rachel. Opvallend, want dat is dezelfde voornaam als haar personage in Amerikaanse tv-serie 'Suits', Rachel Zane. Het wist-je-datje werd aan het licht gebracht door Page Six, dat de geboorteakte van baby Archie onder ogen kreeg.

Op diezelfde akte staat overigens ook haar officiële 'functieomschrijving'. Dat is niet Hertogin van Sussex, maar prinses van het Verenigd Koninkrijk. "Hoewel ze op haar trouwdag de titel van 'Hertogin van Sussex' kreeg van de Queen, is ze technisch gezien wel degelijk een prinses, alleen niet in haar eigen naam. Markle is officieel 'Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Henry van Wales', maar dan via haar man Harry", klinkt het. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

Suits - Drama
1

Suits

Drama | 9 seizoen(en)  | 270 aflevering(en)
2011
Regie: Aaron KorshMet: Sarah Rafferty, Gabriel Macht, Rick Hoffman,...Mike Ross (Patrick J. Adams) is een luie maar briljante schoolverlater die zonder diploma bij een sollicitatie gesprek terecht komt met een van de beste advocaten in New York: Harvey Specter (Gabriel Macht). Harvey heeft het eigenlijk wel gehad met de standaard afgestudeerde rechtenstudent en neemt... Verder lezen...

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: