Fictiereeks over 'Tiger King' op komst: "Maak geen gebruik van echte tijgers" - Actueel Cinema

   - 

De docureeks 'Tiger King', te bekijken op Netflix, is een inslaand succes en het idee om een fictiereeks over 'Joe Exotic' te maken kon dan ook niet lang uitblijven. Alleen hoopt dierenrechtenorganisatie PETA dat er op de set geen echte tijgers gebruikt zullen worden. 

'Tiger King: Murder, Mayhem and Madness' vertelt het verhaal van Joe Exotic, echte naam Joe Maldonado-Passage. Hij had een privé-dierentuin met meer dan 200 katachtigen, zoals tijgers, leeuwen en lijgers. In de reeks zien we hoe Joe de dieren fokt en de bezoekers de welpjes laat aaien om voldoende geld te verdienen. Maar daardoor creëert Joe heel wat vijanden, waaronder PETA, want het welzijn van zijn dieren wordt meerdere malen in vraag gesteld. A recipe for disaster.

PETA maakt zich nu opnieuw zorgen, want er komt een fictiereeks over Joe Exotic. "De docureeks 'Tiger King' is kritisch over het misbruik en de verwaarlozing van katachtigen en andere wilde dieren die worden gebruikt voor vermaak. Een ontwikkeling die teniet wordt gedaan als echte wilde dieren worden gebruikt in de aankomende Joe Exotic-serie', laat de dierenrechtenorganisatie weten in een verklaring aan Amerikaanse media. Het is nog niet duidelijk wanneer de serie zal verschijnen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: