Vanavond op Canvas: The Big Short - Actueel Cinema

   - 

2005. De excentrieke maar geniale hefboomfondsbeheerder Michael Burry stuit op enkele onomstootbare aanwijzingen dat de Amerikaanse huizenmarkt op los zand is gebouwd en dat het hele systeem vroeg of laat zal instorten. Hij ontwerpt een gewaagd investeringsplan om geld te verdienen aan dit onvermijdelijke economische inferno. Hij gaat met zijn bevindingen aankloppen bij Deutsche Bank, waar de gehaaide makelaar Jared Vennett de enige is die inziet dat Burry gelijk heeft en met hem in zee gaat. Ook de jonge investeerders Charlie Geller en Jamie Shipley proberen een graantje mee te pikken.

The Big Short is een zeer sterke film die zowel humoristich als leerijk is. De acteurs zetten perfect acteerwerk neer, het verhaal is spannend en onderwerpen worden op een geniale manier toegelicht.

Kijk vanavond, nu vrijdag 20 maart, om 21u20 op CANVAS naar "The Big Short"!




 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: