Heuglijk nieuws: Katy Perry en Orlando Bloom verwachten eerste kindje - Actueel Cinema

   - 

Zangeres Katy Perry heeft aangekondigd dat ze in verwachting is. Dat deed de Amerikaanse via haar nieuwe videoclip voor het nummer "Never Worn White", die ze vandaag lanceerde. 

In de clip is een paar seconden te zien hoe de 35-jarige Perry haar buik vasthoudt op een manier waardoor het lijkt alsof ze een babybuik toont. Nadien onthulde ze haar zwangerschap verder op Twitter. "Zo blij dat ik 'm niet meer in hoef te houden", schrijft ze al refererend naar haar buikje.

Het wordt het eerste kindje van Perry en haar 46-jarige acterende partner Orlando Bloom. Die laatste heeft wel al een 9-jarige zoon uit een vorige relatie met het Australische model Miranda Kerr. Perry en Bloom vormen een koppel sinds 2016. Vorig jaar raakte het stel verloofd. (Belga / Belga)

© Shutterstock

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
The Lord of the Rings: The fellowship of the ring

The Lord of the Rings: The fellowship of the ring

Fantasy, Avontuur  Regie: Peter Jackson Met: Elijah Wood, Ian McKellen, Sean Astin,... Een eeuwenoude ring, die jaren zoek is geweest, wordt gevonden en komt bij toeval terecht bij de kleine Hobbit Frodo. Als de tovenaar Gandalf erachter komt dat deze ring eigenlijk de Ene Ring is waar de slechte Sauron naar op zoek is, gaat Frodo samen met Gandalf, een Dwerg, een Elf, twee Mensen en... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: