Meghan Markle ambieert rol in superheldenfilm - Actueel Cinema

   - 

Meghan Markle heeft haar vroegere agent, Nick Collins, opgedragen om een nieuwe filmrol te zoeken. De vrouw van de Britse prins Harry zou haar zinnen gezet hebben op een superheldenfilm, schrijft de Britse tabloid The Daily Mail. 

Volgens de Britse krant wil Markle terug financieel onafhankelijker worden en hoopt ze daarom op een rol in een grote film. "Ze heeft al voiceover-werk gedaan voor Disney en hoopt dat ze nu een rol kan versieren in een superheldenfilm", klinkt het bij ingewijden. Opmerkelijk is dat de hertogin van Sussex niet mikt op een hoofdrol. "Meghan is zich ervan bewust dat ze nog niet de ervaring heeft om het gezicht van een film te zijn. Vooral haar status als echtgenote van een Britse prins zou een afleiding kunnen vormen als ze een grote rol speelt", verklaart een bron. "Maar ze is overtuigd dat ze opnieuw carrière kan maken in Hollywood." (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: