Courteney Cox enthousiast over "Friends"-reünie: "Het wordt geweldig" - Actueel Cinema

   - 

In een aflevering van de webserie "Hiking with Kevin" heeft Courteney Cox haar enthousiasme laten blijken voor de "Friends"-reünie die er zit aan te komen. "We zullen de tijd van ons leven hebben, het wordt geweldig", blikte Cox vooruit. 

Op 22 februari werd het hardnekkige gerucht over een eventuele rëunie van "Friends" eindelijk officieel bevestigd. In een Instagram-post lieten Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc en David Schwimmer weten dat er inderdaad een eenmalige reünie zal komen. Voor een speciale aflevering kruipen ze nog één keer in de huid van Ross, Monica, Chandler, Joey, Phoebe en Rachel.

In een aflevering van de webserie "Hiking with Kevin" deelde Cox - ofte Monica Geller, zo u wil - haar enthousiasme over de reünie. Ze gaf aan dat de zes onlangs twee keer samen gingen dineren "voor het eerst in 15 jaar". "Het is dan ook opwindend om te weten dat we allemaal samen zullen zitten om te praten over de speciale aflevering. Ik kijk ernaar uit! We gaan de tijd van ons leven hebben, het zal geweldig worden."

De speciale aflevering zou vanaf mei te zien zijn op HBO Max. Die zal worden opgenomen in de oorspronkelijke Warner Bros.-studio's van de serie in Burbank, in de buurt van Hollywood. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: