Clint Eastwood steunt Michael Bloomberg - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur en regisseur Clint Eastwood, die Donald Trump steunde bij de laatste presidentsverkiezingen, heeft er voor de volgende race om het Witte Huis voor gekozen om miljardair Michael Bloomberg te steunen.

 In een interview met de Wall Street Journal zei de 89-jarige ster dat hij, hoewel hij sommige verwezenlijkingen van president Trump waardeert, de "onaangename" aspecten van het Amerikaanse politieke leven betreurt. Donald Trump zou "correcter moeten handelen, zonder te tweeten en mensen te beledigen", zei Clint Eastwood. "Het beste wat we kunnen doen is Mike Bloomberg kiezen," zei hij.

Naast zijn carrière als acteur en vervolgens regisseur, die hem vier Oscars opleverde, was Clint Eastwood ook twee jaar burgemeester van de stad Carmel in Californië. (Belga / Belga)

© Shutterstock

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: