5 series voor de fans van Sex Education

Wij maakten speciaal voor alle fans van Sex Education een overzicht van de beste gelijkaardige series voor jouw dagelijkse portie heerlijke humor.
5 series voor de fans van Sex Education

Voel jij je momenteel ook wat verloren nadat je het tweede seizoen van Sex Education in één ruk hebt uitgekeken? Niet getreurd! Wij maakten speciaal voor alle fans van Sex Education een overzicht van de beste gelijkaardige series voor jouw dagelijkse portie heerlijke humor.

Easy - Komedie
2

Easy

Komedie | 3 seizoen(en)  | 25 aflevering(en)
2016
Regie: Joe SwanbergIn de serie Easy komt de focus volledig te liggen op relaties. Relaties in alle soorten en maten. Fans van Sex Education mogen deze zeker niet missen.
Lovesick - Komedie
4

Lovesick

Komedie | 3 seizoen(en)  | 22 aflevering(en)
2014
Regie: Tom EdgeMet: Johnny Flynn, Antonia Thomas, Daniel Ings,...Hoewel de hoofdpersonages in Lovesick ouder zijn dan diegenen in Sex Education, is Lovesick het neusje van de zalm voor ware Sex Education fans. Een groep Engelse vrienden woont samen in een huis in Glasgow in Schotland en focust op de rol en het belang van liefde in de 21ste eeuw!
Jane the Virgin - Komedie
5

Jane the Virgin

Komedie | 4 seizoen(en)  | 81 aflevering(en)
2014
Regie: Jennie Snyder UrmanMet: Jaime Camil, Andrea Navedo, Gina Rodriguez,...Fan van Sex Education en deze serie nog niet gezien? Dan weet je wat je te doen staat. Jane The Virgin is ondertussen een waar icoon in de wereld van satirische, romantische komedies. In de serie wordt Jane zwanger nadat ze per ongeluk kunstmatig geïnsemineerd wordt.
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: