"The Simpsons" hebben "geen plannen om te stoppen" - Actueel Cinema

    
Actueel

Gisteren beweerde "The Simpsons"-componist Danny Elfman dat "The Simpsons" geen lang leven meer was beschoren. Klopt niet, zegt showrunner Al Jean nu. "Er zijn geen plannen om te stoppen", verklaart hij. 

"The Simpsons" is momenteel toe aan zijn 31ste seizoen en volgens componist Danny Elfman zou dat ook wel eens het laatste kunnen zijn. "Voor zover ik heb gehoord, loopt de serie ten einde. Ik weet het niet 100% zeker, maar ik heb gehoord dat dit het laatste seizoen zal zijn", vertelde hij aan de website JOE.

Al Jean, sinds 2001 de vaste showrunner van de populaire serie, was er als de kippen bij om het gerucht de kop in te drukken. "We beginnen volgend jaar met seizoen 32 en er zijn geen plannen om daarna te stoppen", verklaarde hij aan de Britse website Metro. Elfman gaf voorts nog mee dat hij verrast was dat de serie al zo lang mee gaat. "Ik schreef dit gek deuntje en ik dacht dat niemand het ooit zou horen, want ik vermoedde dat de show kansloos was van bij de start." (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de series

Al het nieuws cinema

Mogelijk laatste seizoen Grey's Anatomy - Actueel

Mogelijk laatste seizoen Grey's Anatomy

De kans bestaat dat het huidige seizoen van Grey's Anatomy mogelijks het laatste seizoen zal zijn. Ellen Pompeo, een van de hoofdrolspeelsters, vermoedt dat er geen achttiende seizoen zal komen. "We weten nog niet wanneer de show gaat eindigen. Maar de waarheid is dat het dit seizoen kan zijn",... Verder lezen...
De 30 beste Halloween films allertijden - Actueel

De 30 beste Halloween films allertijden

Maar heb je nog geen idee welke film(s) jij en je bubbel zullen kijken op zaterdagavond 31 oktober? Wij maakte een overzicht met de allerbeste Halloween films. Er is voor ieder wat wils. Voor jong en oud! Verder lezen...