Nicolas Cage krijgt de rol van zijn leven als.... Nicolas Cage - Actueel Cinema

   - 

Hollywoodster Nicolas Cage gaat een fictieve versie van zichzelf spelen in "The Unbearable Weight of Massive Talent", een soort meta-verhaal waarin hij 1 miljoen dollar wordt betaald om het verjaardagsfeestje van een rijke superfan bij te wonen. Dat meldt The Hollywood Reporter. 

Volgens de plotbeschrijving moet Nicolas Cage "een versie worden van enkele van zijn meest iconische en geliefde personages om uit een situatie te geraken die alsmaar gevaarlijker wordt". Tom Gormican en Kevin Etten, het creatieve brein achter de paranormale tv-komedie "Ghosted", gaan het scenario schrijven en Gormican zou ook de regie voor zijn rekening nemen. Het idee doet onvermijdelijk denken aan "Being John Malkovich", een surrealistische komedie geschreven door Charlie Kaufman en geregisseerd door Spike Jonze, waarin John Cusack op de 47ste verdieping van een New Yorkse wolkenkrabber een tunnel ontdekt die naar het hoofd van Malkovich leidt.

Nicolas Cage speelde al in een vergelijkbaar project mee, "Adaptation", ook al van het duo Kaufman/Jonze. In deze originele komedie uit 2002 vertolkt Cage een versie van Kaufman en diens (fictieve) opportunistische tweelingbroer terwijl hij worstelt met een scriptbewerking van Susan Orleans "The Orchid Thief". Cage, hij won een Oscar voor zijn rol als suïcidale alcoholist in "Leaving Las Vegas", is gekend om het spelen van personages die op het randje van de kranzinnigheid balanceren. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: