Clive Owen gaat Bill Clinton spelen in serie over impeachmentonderzoek - Actueel Cinema

   - 

Clive Owen gaat in de huid kruipen van voormalig Amerikaans president Bill Clinton in het nieuwe seizoen van "American Crime Story". Dat meldt Deadline. "Impeachment: American Crime Story" zoomt in op het schandaal met Monica Lewinksy dat Clintons presidentschap op de rand van de afgrond bracht. 

Owen vervoegt Sarah Paulson, die ambtenaar Linda Tripp zal spelen en Beanie Feldstein die in de rol van Monica Lewinsky zal kruipen. Lewinsky zelf is verbonden aan het project als producent. Wie Hillary Clinton zal vertolken, is voorlopig nog onduidelijk.

De miniserie is gebaseerd op Jeffrey Toobins bestseller "A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President". Toobins "The Run of His Life: The People v. O.J. Simpson" lag eerder aan de basis van het eerste seizoen van de succesreeks.

De opnames van het nieuwe seizoen zouden in maart 2020 aanvangen. Er wordt gemikt op een première op 27 september 2020, een maand voor de Amerikanen naar de stembus trekken om een nieuwe president te kiezen. (Belga / Belga)

 © Agency / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: