HBO komt met nieuwe reeks in universum "Game of Thrones" - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse betaaltelevisiezender HBO heeft een nieuwe reeks in het universum van "Game of Thrones" besteld, getiteld "House of the Dragon". Dat heeft moederhuis WarnerMedia aangekondigd, tijdens de presentatie van het nieuwe streamingplatform HBO Max. 

George R.R. Martin, auteur van de boeken waarover de "Game of Thrones"-serie gaat, werkt mee aan de nieuwe reeks, samen met scenarist Ryan Condal. "House of the Dragon" speelt zich af 300 jaar eerder en vertelt het verhaal van een van de families uit de fantasyreeks. Er is nog geen releasedatum bekend.

De fans zullen het wel kunnen bekijken op HBO Max. Dat platform zal beschikbaar zijn vanaf mei 2020 in de Verenigde Staten aan 14,99 dollar per maand. HBO Max zal ook andere grote namen en bekende merken aanbieden, van de serie "Friends" tot de "Batman"-films. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: