Jennifer Aniston zegt dat "Friends"-acteurs samen aan 'iets' werken - Actueel Cinema

   - 

De Grieks-Amerikaane actrice Jennifer Aniston was gisteren te gast bij The Ellen Degeneres Show en liet daar weten dat de acteurs van de populaire sitcom "Friends" gezamenlijk voorzichtig aan een eventuele terugkeer werken. 

Het project is volgens de 50-jarige Aniston geen volledig nieuwe serie. "We zijn met iets bezig, maar we weten niet wat dat 'iets' is. Dus we proberen gewoon wat uit." DeGeneres probeerde meer informatie naar boven te krijgen en vroeg Aniston of er misschien een "Friends"-film aan zit te komen. "Een hele, hele grote film", grapte Aniston. "Maar nee: we weten het nog niet. We hielden onlangs een reünie omdat we elkaar misten en omdat we toevallig allemaal even in hetzelfde deel van de wereld waren. En misschien komt er dus wel meer van."

Aniston plaatste twee weken geleden een foto van die reünie op haar zopas aangemaakte Instagram-pagina en dat zette de geruchtenmolen op gang. Door een eigen Instagram-account aan te maken, heeft de actrice meteen ook een wereldrecord gevestigd. Binnen de 24 uur sprokkelde ze maar liefst 8,6 miljoen volgers bij elkaar. Dat is een wereldrecord, waar zelfs prins Harry en Meghan Markle niet aan konden tippen. Vandaag zit ze al aan 17,5 miljoen volgers. De sitcom bestaat ondertussen 25 jaar en is nog steeds een van de meest populaire. (Belga / Belga)

© Shutterstock

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ????

Une publication partagée par Jennifer Aniston (@jenniferaniston) le

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: