"Little Britain" komt (even) terug door brexit-onderhandelingen - Actueel Cinema

   - 

De Britse komische serie "Little Britain" plant een eenmalige comeback op 31 oktober. Veertien jaar na de allerlaatste aflevering brengen de makers een special rond de brexit op BBC Radio 4. 

De brexitonderhandelingen brengen de gemoederen van het volk in beweging, dat mag duidelijk zijn. In die mate zelfs dat de heren achter de populaire serie "Little Britain" weer van zich laten horen. David Walliams en Matt Lucas kondigden aan dat ze op 31 oktober, de dag waarop de Britse premier Boris Johnson uit de EU wou stappen, een speciale uitzending over de brexit brengen. Op de radio, welteverstaan.

"Little Brexit" zal het programma op BBC Radio 4 heten, en niemand minder dan Lou en Andy, Vicky Pollard en Daffyd 'the only gay in the village' Thomas zullen van de partij zijn. "Little Britain" was voor het eerst op de radio te horen in 2000. Door het toenemende succes werd er een televisieserie van gemaakt. In 2005 besloten de makers er een punt achter te zetten. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: