Joaquin Phoenix: "Een van de beste scènes van 'Joker' werd eruit geknipt" - Actueel Cinema

   - 

De acteur Joaquin Phoenix, die momenteel op het witte doek te zien is in 'Joker', heeft aan Collider verklaard dat één van zijn favoriete scènes uit de film nooit de finale versie heeft gehaald. 

De eerste versie van de blockbuster was naar verluidt een half uur te lang, en dus moesten een aantal scènes sneuvelen. Omdat regisseur Todd Phillips de geknipte scènes niet wil vrijgeven, zal ook de favoriete scène van Phoenix wellicht nooit het daglicht zien. Maar de acteur neemt het goed op: "Dat is juist zo leuk aan films, toch? Je kan een geweldige scène filmen, maar als het niet past in het geheel, moet die eraan geloven. Dat is wat de hele film zo vloeiend maakt, het volledige plaatje moet kloppen om het verhaal zo accuraat mogelijk te kunnen vertellen."

De overtollige ballast moest overboord, maar over het resultaat lijkt het het brede publiek uiterst tevreden: de film prijkt met een topscore van 8,9 op 10 op de online filmdatabase IMDb en staat daarmee op de dertiende plaats van best beoordeelde films ooit. De film over het leven van Batmans grootste vijand - vertolkt door een meesterlijke Phoenix - bracht in drie dagen tijd 55 miljoen dollar aan inkomsten op. De teller staat nu op 747 miljoen dollar. 'Joker' staat nu al 23 dagen op de eerste plaats in de Belgische box office met in totaal 440.000 bezoekers. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Joker

Joker

Thriller, Drama  Regie: Todd Phillips Met: Joaquin Phoenix, Zazie Beetz, Robert De Niro JOKER draait om de iconische aartsvijand van Batman en is een origineel op zichzelf staand verhaal. Phillips' zet een portret neer van Arthur Fleck (Phoenix), een man die door de maatschappij wordt genegeerd.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: