Robert De Niro haalt weer zwaar uit naar Fox News en Trump: "Fuck 'em!" - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Robert De Niro heeft live op televisie zijn president Donald Trump en Fox News een fikse veeg uit de pan gegeven. Tijdens een ochtendshow van de zender CNN noemde de ster uit 'Goodfellas' de leider van de VS "erger dan ik me ooit had kunnen inbeelden". Voor de media die Trump steunden, had hij twee woorden over: "Fuck 'em." 

Het is bekend dat Robert De Niro niet op zijn mondje is gevallen en allesbehalve supportert voor president Donald Trump. Dat levert al eens boeiende interviews op, zoals bij de ochtendshow van CNN. De Niro was daar om te praten over zijn nieuwe film 'The Irishman', maar kon het niet laten om ook te reageren op enkele vragen over The Donald en zijn vrienden bij Fox News. Het duurde dan ook niet lang voor CNN enkele woorden moest censureren met een bieptoon. De interviewer vroeg de ster uit onder meer 'Raging Bull' wat hij van de afzettingsprocedure vond waarin de Democraten nu de eerste stappen hebben gezet. "Het is volledig terecht", liet de acteur duidelijk verstaan. "Deze president is nog veel erger dan ik ooit had kunnen voorspellen. Hij is een gangster die nooit aan de macht had mogen komen."

Toen hem gezegd werd dat zo'n soort uitspraken op veel kritiek kunnen rekenen van schermgezichten bij Fox News, antwoordde De Niro kort en bondig: "Fuck 'em, fuck 'em." En daar was de bieptoon. (Belga / Belga)

© Tinseltown / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: