'Peaky Blinders'-acteurs roken zich een ongeluk - Actueel Cinema

    

Het leven van een acteur is niet altijd even gemakkelijk, dat werd nog maar eens duidelijk door een bekentenis van actrice Helen McCrory, die bendeleidster Polly vertolkt in de dramaserie 'Peaky Blinders'. Ze onthulde dat hoofdrolspeler Cillian Murphy enorm veel sigaretten moet roken omdat zijn personage Tommy Shelby een verstokte kettingroker is. 

Tijdens een vraag-en-antwoordsessie met fans antwoordde McRory ludiek op de vraag hoeveel de acteurs moeten roken per seizoen. "Ik zal jullie mijn longen eens tonen!", grapte de actrice. "Tijdens een van de seizoenen rookte Cillian zelfs meer dan 1.000 sigaretten."

Volgens een schatting van het productiebedrijf van 'Peaky Blinders' heeft Cillian Murphy in totaal meer dan 3.000 sigaretten gerookt in de serie. Het gaat hier niet om echte exemplaren, maar om kruidensigaretten. Hoewel kruidensigaretten de naam hebben niet verslavend zijn, is de rook volgens verschillende Amerikaanse onderzoeken minstens even kankerverwerkkend als echte sigaretten. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de series

Al het nieuws cinema