"Star Trek"-acteur Chris Obi aangehouden voor verkrachting - Actueel Cinema

   - 

Chris Obi, bekend van zijn rol als T'Kuvma in de Netflix-serie "Star Trek: Discovery", is opgepakt. De Britse acteur wordt ervan verdacht zes studentes te hebben aangerand en verkracht, meldt The Sun. 

De 51-jarige Chris was onderweg van Los Angeles naar zijn huis in Londen toen hij op Heathrow Airport werd aangehouden. De acteur ontkende alle aantijgingen en werd later op borgtocht vrijgelaten. De zes vrouwen beweren dat Chris hen tussen 2012 en 2018 heeft belaagd.

De acteur was destijds artistiek directeur van een Britse toneelschool en oefende met de studentes afzonderlijk liefdesscènes tijdens privélessen bij hem thuis die volledig uit de hand zouden zijn gelopen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: