Lidl brengt Duff bier permanent op de markt - Actueel Cinema

    

Fans van "The Simpsons" kunnen zich binnenkort te goed doen aan het favoriete bier van Homer Simpson. Lidl brengt het Duff bier namelijk permanent op de markt. 

Het bier wordt gebrouwen door de Duitse brouwerij Eschwege Monastery en verscheen voor het eerst tijdens de Superbowl vorig jaar. Nu brengt Lidl het permanent op de markt. Of het ook in België te verkrijgen zal zijn, is momenteel nog niet geweten.

Eerder deze week verklaarde "The Simpsons"-bedenker Matt Groening op de Comic Con in San Diego dat Disney hoogstwaarschijnlijk groen licht zal geven voor een sequel voor "The Simpsons Movie" uit 2007. Groening onthulde ook waarom een sequel niet meteen de weg naar de bioscoopzalen vond, ondanks het kassucces van de eerste film. Die bracht wereldwijd zo'n 527 miljoen dollar in het laatje. "De eerste film had ons bijna de das omgedaan", legde hij uit. "We hadden geen B-team klaarstaan voor 'The Simpsons Movie', waardoor de makers van de tv-serie ook voor de bioscoopfilm moesten instaan. Dat was een titanenklus. Nu, twaalf jaar later, zijn we bijna hersteld van die inspanning. Bijna." Wanneer de sequel op het witte doek zal verschijnen is nog koffiedik kijken. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Vanavond op TV: The Beach house - Actueel

Vanavond op TV: The Beach house

Kijk vanavond, nu maandag 17 augustus, om 20u35 op VITAYA naar "The Beach house"!
Duitse actrice Ruth Gassmann, bekend van voorlichtingsfilms 'Helga', overleden - Actueel

Duitse actrice Ruth Gassmann, bekend van voorlichtingsfilms 'Helga', overleden

De actrice Ruth Gassmann die in de jaren zestig bekendheid verwierf als de hoofdrolspeelster in de Duitse voorlichtingsfilms 'Helga', is overleden. Ze stierf vrijdag in München op 85-jarige leeftijd na een korte ernstige ziekte. Dat heeft haar zoon aan het nieuwsagentschap dpa gemeld.
Vanavond op TV: Hancock - Actueel

Vanavond op TV: Hancock

Kijk vanavond, nu zondag 9 augustus, om 20u30 op Q2 naar "Hancock"!
Vanavond op TV: Legally Blonde - Actueel

Vanavond op TV: Legally Blonde

Kijk vanavond, nu zaterdag 8 augustus, om 20u25 op VIJF naar "Legally Blonde"!
Stemacteur van 'The Simpsons' kritisch over nieuwe castingrichtlijnen - Actueel

Stemacteur van 'The Simpsons' kritisch over nieuwe castingrichtlijnen

Harry Shearer, stemacteur voor de animatieserie 'The Simpsons', trekt van leer tegen de groeiende opvatting als zou het ongepast zijn om de stemmen van gekleurde personages te laten inspreken door witte acteurs. Hij kant zich zo tegen de beslissing van de makers om niet langer witte acteurs te... Verder lezen...
Cameron Diaz heeft 'vrede' gevonden sinds ze gestopt is met acteren - Actueel

Cameron Diaz heeft 'vrede' gevonden sinds ze gestopt is met acteren

Cameron Diaz zegt dat ze 'vrede' heeft gevonden sinds ze zes jaar geleden met pensioen ging. De 47-jarige voormalige actrice besprak haar besluit om te stoppen met acteren en zich terug te trekken uit Hollywood tijdens een interview voor Gwyneth Paltrow's 'In Goop Health: The Sessions' serie, op... Verder lezen...
Laat je meeslepen door The High Note - Actueel

Laat je meeslepen door The High Note

Wat is er in deze onzekere tijden leuker dan een film over de realisatie van je dromen? Dat is wat The High Note, een glamoureuze komedie, over de muziekscene in Los Angelen biedt. Vanaf nu woensdag verschijnt de film in alle bioscoopzalen.