Lidl brengt Duff bier permanent op de markt - Actueel Cinema

    
Actueel
Lidl brengt Duff bier permanent op de markt

Fans van "The Simpsons" kunnen zich binnenkort te goed doen aan het favoriete bier van Homer Simpson. Lidl brengt het Duff bier namelijk permanent op de markt. 

Het bier wordt gebrouwen door de Duitse brouwerij Eschwege Monastery en verscheen voor het eerst tijdens de Superbowl vorig jaar. Nu brengt Lidl het permanent op de markt. Of het ook in België te verkrijgen zal zijn, is momenteel nog niet geweten.

Eerder deze week verklaarde "The Simpsons"-bedenker Matt Groening op de Comic Con in San Diego dat Disney hoogstwaarschijnlijk groen licht zal geven voor een sequel voor "The Simpsons Movie" uit 2007. Groening onthulde ook waarom een sequel niet meteen de weg naar de bioscoopzalen vond, ondanks het kassucces van de eerste film. Die bracht wereldwijd zo'n 527 miljoen dollar in het laatje. "De eerste film had ons bijna de das omgedaan", legde hij uit. "We hadden geen B-team klaarstaan voor 'The Simpsons Movie', waardoor de makers van de tv-serie ook voor de bioscoopfilm moesten instaan. Dat was een titanenklus. Nu, twaalf jaar later, zijn we bijna hersteld van die inspanning. Bijna." Wanneer de sequel op het witte doek zal verschijnen is nog koffiedik kijken. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Tv-serie 'wtFOCK' was populairste zoekwoord bij Google in 2019 - Actueel

Tv-serie 'wtFOCK' was populairste zoekwoord bij Google in 2019

Het tv-programma 'wtFOCK' was in 2019 het meest populaire zoekwoord op Google in België. Daarnaast vinden we ook Julie Van Espen, 'Love Island', iPhone 11, de Stemtest, Tour de France 2019 en Karl Lagerfeld hoog terug in de lijst. Dat meldt Google vandaag.
15 kerstfilms om je in kerstmood te brengen - Actueel

15 kerstfilms om je in kerstmood te brengen

We moeten toegeven dat we de kerstperiode een heel fijne tijd vinden. Overal lichtjes, kerstboomgeuren, cadeautjes, lekker eten en gezellig samenzijn. Uiteraard maken we van deze gelegenheid graag gebruik om een lijstje samen te stellen van de leukste kerstfilms.
Actrice Felicity Jones verwacht eerste kind - Actueel

Actrice Felicity Jones verwacht eerste kind

De Britse 'Star-Wars'-actrice Felicity Jones is zwanger van haar eerste kind. De vader is regisseur Charles Guard, met wie ze al meer dan een jaar getrouwd is. Dat heeft een woordvoerder van de actrice bevestigd aan The Hollywood Reporter.
FC De Kampioenen op casttour! - Actueel

FC De Kampioenen op casttour!

Dinsdag 10 december gaat FC De Kampioenen 4: Viva Boma! officieel in première! Daarna is het wachten tot 18 december vooraleer de film daadwerkelijk wordt gereleased. Maar een week lang gaat de voltallige cast en regisseur Jan Verheyen op tour met verschillende avant-premières over het hele land!    Verder lezen op Cinevox
Will & Grace-ster sterft op 83-jarige leeftijd - Actueel

"Will & Grace"-ster sterft op 83-jarige leeftijd

De Amerikaanse "Will & Grace"-actice Shelley Morrison is overleden. Ze werd wereldberoemd dankzij haar vertolking van huishoudster Rosario in de sitcom van de zender NBC. Morrison werd 83 jaar en stierf aan hartfalen.