3 series zoals When They See Us

Voor diegenen die de serie wel reeds zagen en net als ons verbijsterd achterblijven: 5 series net zoals When They See Us die je zéker ook zal weten te appreciëren.
3 series zoals When They See Us

Dé serie van 2019 die je MOET gezien hebben is zonder twijfel When They See Us. De serie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van vijf tieners in Harlem die werden veroordeeld voor een verkrachting die ze helemaal niet hadden gepleegd

Voor diegenen die de serie nog niet zagen: Rep je naar jouw Netflix profiel en laat je meeslepen in deze vier overdonderende en eye-opening afleveringen.

En voor diegenen die de serie wel reeds zagen en net als ons verbijsterd achterblijven: Enkele series net zoals When They See Us die je zéker ook zal weten te appreciëren.

The Central Park Five
1

The Central Park Five

Wens je nog meer info over het verhaal van de vijf jongens die veroordeeld werden voor een verkrachting die ze niet gepleegd hebben? Dan moet je zeker The Central Park Five bekijken. Eén van de beste documentaires gemaakt in 2012.
Jailbirds
2

Jailbirds

 | 1 seizoen(en)  | 10 aflevering(en)
2019
Benieuwd naar hoe het leven in de gevangenis eraan toe gaat? Jailbirds gaat over het leven van honderden mannen en vrouwen in de Sacramento County Jail.
Making a Murderer - Documentaire
4

Making a Murderer

Documentaire | 2 seizoen(en)  | 22 aflevering(en)
2015
Regie: Moira Demos & Laura RicciardiMet: Kathleen ZellnerHet waargebeurde verhaal van Steve Avery die valselijk beschuldigd en opgesloten werd voor seksueel geweld. Hoewel hij een geldig alibi had werd hij veroordeeld tot 18 jaar in gevangenisstraf... Ondertussen zijn er reeds 2 seizoenen van Making a Murderer.
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: