Luke Perry krijgt eerbetoon in vierde seizoen van "Riverdale" - Actueel Cinema

   - 

De in maart overleden Amerikaanse acteur Luke Perry krijgt binnenkort een passend eerbetoon in het vierde seizoen van "Riverdale". Dat heeft de maker van de serie, Roberto Aguirre-Sarcasa, laten weten op Twitter. 

Luke Perry overleed in maart op 52-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartaanval. In de serie "Riverdale" vertolkte hij de rol van Fred Andrews. In het nieuwe seizoen krijgt hij een eerbetoon in de toepasselijke aflevering 'In Memoriam'. "Waarschijnlijk de belangrijkste aflevering die we dit jaar of misschien wel ooit maken", aldus de maker van de reeks, Aguirre-Sarcasa. "Een eerbetoon aan onze overleden vriend. Ik ben dankbaar voor deze kans om Luke & Fred te eren."

De kans is reëel dat Perry ook nog in andere afleveringen van Riverdale te zien zal zijn. "We zijn een soort van familie en dus draag je zo'n verlies altijd mee," liet Aguirre-Sarcasa eerder reeds weten. "Het verandert en hopelijk wordt het iets minder pijnlijk naar verloop van tijd, maar je bent voor altijd veranderd. Zijn ziel - die zo genereus en levendig was - zal hopelijk elk van onze afleveringen kracht geven, dus voor mij zal iedere toekomstige aflevering een stukje van Luke in zich dragen." (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: