Sophie Turner wil dolgraag Boy George spelen in biopic - Actueel Cinema

    
Actueel
Sophie Turner wil dolgraag Boy George spelen in biopic

De aankomende biopic over Boy George, leadzanger van popband Culture Club, heeft zijn hoofdrolspeelster gevonden - althans , als het aan Sophie Turner ligt. De "Game Of Thrones"-actrice staat naar eigen zeggen te springen voor de rol nadat Boy George haar had genoemd als mogelijke kandidaat. 

"Een van de meer interessante opties", zei Boy George op de Australische radiozender Nova 96.9 over een hoofdrol in zijn biopic voor Turner - Sansa Stark in de blockbusterreeks "Game of Thrones". "Het zou een keuze zijn die sommige mensen tegen de borst zou stoten, en daar hou ik van. Mensen zullen zeggen: 'Maar ze kan jou niet spelen, ze is een vrouw!' Maar als 17-jarige was ik heel graag iemand geweest zoals zij. Dat was mijn ambitie."

Turner heeft de uitspraken van Boy George intussen opgepikt en dient spontaan haar kandidatuur in op Twitter: "Ik heb er ZO veel zin in!", schrijft de 23-jarige Britse.

In de biopic zal de jeugd van Boy George, geboren als George Alan O'Dowd, in een Iers middenklassengezin aan bod komen, evenals zijn doorbraak als de androgyne frontzanger van de band Culture Club, die in 1982 debuteerde met het album "Kissing to Be Clever". De band scoorde in de jaren 80 wereldhits als 'Do You Really Want to Hurt Me', 'Karma Chameleon' en 'The War Song'. De Brits-Amerikaanse regisseur Sacha Gervasi, die films als "The Terminal", "Hitchcock", "November Criminals" en de rockumentary "Anvil: The Story of Anvil" op zijn actief heeft, zal achter de camera staan. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Star Wars IX - The Rise of Skywalker onthult nieuwe trailer - Actueel

Star Wars IX - The Rise of Skywalker onthult nieuwe trailer

Het negende en laatste deel van de ultieme Star Wars-saga, The Rise of Skywalker zal vanaf december in onze zalen te zien zijn. Het is dus nog even in ongeduld afwachten. Maar hier is alvast de nieuwste trailer. Het belooft een epische confrontatie te worden!
Bruce Springsteens regiedebuut eenmalig in de Belgische bioscoop - Actueel

Bruce Springsteens regiedebuut eenmalig in de Belgische bioscoop

"Western Star", Bruce Springsteen's regiedebuut en filmversie van zijn gelijknamig nieuwste album, zal eenmalig in de Belgische biosoop te zien zijn op zondag 17 november 2019. Dat laat Warner Bros. Pictures België weten in een persbericht.
5 feel good series over vriendschap zoals Friends - Actueel

5 feel good series over vriendschap zoals Friends

Het is 25 jaar geleden dat Phoebe, Joey, Chandler, Ross, Monica en Rachel voor het eerst op ons televisiescherm verschenen. De komst van Friends heeft een revolutie teweeggebracht in de wereld van televisieseries. Fascinerende personages, een knappe dosis humor..... vanaf het eerste seizoen was de... Verder lezen...
Derde seizoen 'Stranger Things' 64 miljoen keer bekeken op 4 weken - Actueel

Derde seizoen 'Stranger Things' 64 miljoen keer bekeken op 4 weken

Tijdens de eerste vier weken die volgden op de release, is het derde seizoen van de Netflix-serie liefst 64 miljoen keer bekeken. Dat heeft het streamingplatform deze week zelf bekendgemaakt in een kwartaalbrief aan de aandeelhouders.
Jennifer Aniston breekt meteen Instagramrecord met nieuwe pagina - Actueel

Jennifer Aniston breekt meteen Instagramrecord met nieuwe pagina

Door eindelijk een eigen Instagramaccount aan te maken, heeft de Amerikaanse actrice Jennifer Aniston een wereldrecord gevestigd. Maar wat niemand wist, is dat Aniston al sinds jaar en dag op Instagram zat met een geheim account.