Sophie Turner wil dolgraag Boy George spelen in biopic - Actueel Cinema

    
Actueel
Sophie Turner wil dolgraag Boy George spelen in biopic

De aankomende biopic over Boy George, leadzanger van popband Culture Club, heeft zijn hoofdrolspeelster gevonden - althans , als het aan Sophie Turner ligt. De "Game Of Thrones"-actrice staat naar eigen zeggen te springen voor de rol nadat Boy George haar had genoemd als mogelijke kandidaat. 

"Een van de meer interessante opties", zei Boy George op de Australische radiozender Nova 96.9 over een hoofdrol in zijn biopic voor Turner - Sansa Stark in de blockbusterreeks "Game of Thrones". "Het zou een keuze zijn die sommige mensen tegen de borst zou stoten, en daar hou ik van. Mensen zullen zeggen: 'Maar ze kan jou niet spelen, ze is een vrouw!' Maar als 17-jarige was ik heel graag iemand geweest zoals zij. Dat was mijn ambitie."

Turner heeft de uitspraken van Boy George intussen opgepikt en dient spontaan haar kandidatuur in op Twitter: "Ik heb er ZO veel zin in!", schrijft de 23-jarige Britse.

In de biopic zal de jeugd van Boy George, geboren als George Alan O'Dowd, in een Iers middenklassengezin aan bod komen, evenals zijn doorbraak als de androgyne frontzanger van de band Culture Club, die in 1982 debuteerde met het album "Kissing to Be Clever". De band scoorde in de jaren 80 wereldhits als 'Do You Really Want to Hurt Me', 'Karma Chameleon' en 'The War Song'. De Brits-Amerikaanse regisseur Sacha Gervasi, die films als "The Terminal", "Hitchcock", "November Criminals" en de rockumentary "Anvil: The Story of Anvil" op zijn actief heeft, zal achter de camera staan. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Actrice Sarah Hyland (Modern Family) verloofd - Actueel

Actrice Sarah Hyland ("Modern Family") verloofd

Sarah Hyland, de actrice die u moet kennen van onder meer "Modern Family", zal in het huwelijksbootje stappen met haar vriend Wells Adams. Hyland maakte het nieuws bekend door op Instagram een fotoreportage te plaatsen van het aanzoek van de realityster.
Gossip Girl krijgt spin-off - Actueel

"Gossip Girl" krijgt spin-off

De populaire serie "Gossip Girl" krijgt een 2.0-versie. Op HBO Max, de nieuwe streamingdienst van Warner, zal volgend jaar een spin-off van de serie te zien zijn, zo schrijven Amerikaanse vakbladen.
Friends meubelcollectie binnenkort te koop - Actueel

Friends" meubelcollectie binnenkort te koop

De razendpopulaire sitcom "Friends" blaast dit jaar 25 kaarsjes uit en dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan. De Amerikaanse meubelketen Pottery Barn brengt namelijk een meubelcollectie op de markt, met enkele iconische stukken uit de serie.
Hugh Grant ijvert voor einde sociale media - Actueel

Hugh Grant ijvert voor einde sociale media

Als het van Hugh Grant afhangt, zou sociale media geen lang leven meer beschoren zijn. "Ik zou er gewoon de stekker uittrekken", zei de "Notting Hill"-ster in de "My Favorite Episode" podcast van Variety.
Netflix schrapt omstreden scène uit 13 Reasons Why - Actueel

Netflix schrapt omstreden scène uit "13 Reasons Why"

Netflix heeft twee jaar na de première van de reeks "13 Reasons Why" beslist om een expliciete zelfmoordscène uit de laatste aflevering te schrappen. Dat meldt het streamingplatform via Twitter.