Actrice Bella Thorne is hackers te slim af en plaatst eigen naaktfoto's online - Actueel Cinema

   - 

Bella Thorne laat zich niet zomaar chanteren. De 21-jarige actrice heeft haar eigen naaktfoto's online gezet nadat ze werd afgeperst door hackers die de beelden in handen hadden gekregen. 

"Fuck you en de macht die je over me denkt te hebben. Ik ga hierover schrijven in mijn volgende boek", schreef een boze Bella Thorne op Twitter. De actrice werd gechanteerd door hackers die naaktfoto's van de Amerikaanse te pakken hadden gekregen. "Gisteren is mijn account gehackt en de voorbije 24 uur werd ik afgeperst met mijn eigen naaktfoto's. Ik voel me bekeken. Iemand heeft iets van me afgepakt dat ik enkel wilde tonen aan één speciaal persoon", ging de voormalige Disney-ster verder. Thorne pikte het gedrag van de hackers niet langer en besloot zelf al het materiaal te posten op Twitter. "Ik zal deze nacht goed slapen wetende dat ik de macht terug heb gewonnen. Je zal nooit meer controle hebben over mijn lichaam. Hier zijn de foto's waarmee hij me bedreigde, met andere woorden hier zijn mijn borsten", schreef de actrice. Thorne voegde ook screenshots toe van gesprekken met de hackers die binnenkort een bezoekje van de politie mogen verwachten. "Oh ja, de FBI zal snel eens over de vloer komen, dus kijk maar uit", besloot de Amerikaanse.

Thorne is niet het enige slachtoffer dat al eens geconfronteerd werd met dergelijke bedreigingen. Onder meer Paris Hilton, Amber Heard en Jennifer Lawrence staan in het lijstje van actrices van wie de naaktfoto's onvrijwillig verspreid werden.

Vooral Lawrence had het moeilijk toen haar kiekjes in 2014 online werden gezwierd. Het waren de naaktscènes in haar film 'Red Sparrow' die ervoor zorgden dat ze het voorval een plaats kon geven. "Deze keer was het mijn eigen keuze om uit de kleren te gaan. Zo nam ik iets terug dat van me gestolen werd en het voelde normaal. Het hielp me genezen", tekende de 'X-men'-actrice op in een interview met het tijdschrift Vanity Fair. (Belga / Belga)
© Twitter @bellathorne

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Red Sparrow

Red Sparrow

Thriller  Regie: Francis Lawrence Met: Jennifer Lawrence, Matthias Schoenaerts,... Dominika Egorova probeert te overleven in de bittere bureaucratische realiteit waaruit de hedendaagse Russische geheime diensten bestaan. Ze wordt tegen haar wil gerekruteerd om informatie over de Amerikaanse inlichtingendiensten in te winnen. Hiervoor zijn alle middelen toegestaan. Ze moet de... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: