Voormalige 'NCIS'-actrice Pauley Perrette beschuldigt hoofdrolspeler Harmon van geweld - Actueel Cinema

    
Actueel
Voormalige 'NCIS'-actrice Pauley Perrette beschuldigt hoofdrolspeler Harmon van geweld

Actrice Pauley Perrette (50) werd bekend als forensisch wetenschapper Abby in 'NCIS', maar verliet vorig jaar de misdaadserie. Perrette laat nu op Twitter weten dat ze absoluut niet meer wil meespelen in de serie, omdat ze bang zou zijn van hoofdrolspeler Mark Harmon (67), die NCIS-agent Gibbs vertolkt.

 "Nee, ik kom niet terug! Nooit! Stop alsjeblieft met het te vragen", bloklettert Perrette op Twitter. Ze vertelt er ook bij waarom ze niets meer te maken wilde hebben met 'NCIS': "Ik ben doodsbang van Harmon, bang dat hij me aanvalt. Ik heb er nachtmerries over." Vervolgens postte de actrice een nieuwe Tweet, die ze later verwijderde. Daarin toonde ze foto's waarop een crewlid genaaid moest worden aan zijn oog na een incident op de set. "Dit gebeurde er met mijn crewlid en ik vocht als een wilde om te voorkomen dat het nog eens zou gebeuren. Om mijn crew te beschermen. En toen werd ik fysiek aangevallen omdat ik 'nee' durfde te zeggen? Ik verloor daarnaast ook mijn job", verklaarde de actrice.

Een jaar geleden maakte Perrette al bekend dat het er soms gewelddadig aan toe ging op de set van 'NCIS', al noemde ze toen geen namen. "Ik steun al jaren anti-pestprogramma's", schreef ze toen. "Maar nu wéét ik het, want het overkwam MIJ! Als het gebeurt op school of op je werk, waar je verplicht naartoe moet? Dat is verschrikkelijk. Ik ging weg. Verschillende fysieke aanvallen. Ik begrijp het écht nu. Blijf veilig. Niets is het waard om je veiligheid in het gedrang te brengen. Vertel het aan iemand." Harmon zelf heeft nog niet gereageerd op de klacht van de actrice.

Het productiehuis van de serie, CBS TV Studios, gaf wel een verklaring: "Pauley Perrette heeft het geweldig gedaan bij 'NCIS' en we gaan haar allemaal missen. Een jaar geleden kwam Pauley bij ons met een bezorgdheid over de werkvloer. We hebben de zaak serieus genomen en samen met haar gezocht naar een oplossing. We dragen een veilige werkomgeving bij al onze tv-shows hoog in het vaandel." (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Luke Perry krijgt eerbetoon in vierde seizoen van Riverdale - Actueel

Luke Perry krijgt eerbetoon in vierde seizoen van "Riverdale"

De in maart overleden Amerikaanse acteur Luke Perry krijgt binnenkort een passend eerbetoon in het vierde seizoen van "Riverdale". Dat heeft de maker van de serie, Roberto Aguirre-Sarcasa, laten weten op Twitter.
Sophie Turner wil dolgraag Boy George spelen in biopic - Actueel

Sophie Turner wil dolgraag Boy George spelen in biopic

De aankomende biopic over Boy George, leadzanger van popband Culture Club, heeft zijn hoofdrolspeelster gevonden - althans , als het aan Sophie Turner ligt. De "Game Of Thrones"-actrice staat naar eigen zeggen te springen voor de rol nadat Boy George haar had genoemd als mogelijke kandidaat
Kit Harington opnieuw thuis na verblijf in afkickcentrum - Actueel

Kit Harington opnieuw thuis na verblijf in afkickcentrum

De Britse "Game of Thrones"-acteur Kit Harington heeft de afkickkliniek waar hij een tijdje verbleef weer verlaten. Harington werd afgelopen week gezien in zijn thuisstad Londen, schrijft E! News, dat ook een foto van de acteur plaatste.
Jean-Claude Van Damme laat zich door het publiek regisseren - Actueel

Jean-Claude Van Damme laat zich door het publiek regisseren

Jean-Claude Van Damme maakt zijn comeback op het Belgische scherm. Ditmaal niet in een film of televisiereeks, maar in een reclamespot voor telecombedrijf Orange. Hoe het clipje er zal uitzien, wordt bepaald door het publiek.