Voormalige 'NCIS'-actrice Pauley Perrette beschuldigt hoofdrolspeler Harmon van geweld - Actueel Cinema

    
Actueel
Voormalige 'NCIS'-actrice Pauley Perrette beschuldigt hoofdrolspeler Harmon van geweld

Actrice Pauley Perrette (50) werd bekend als forensisch wetenschapper Abby in 'NCIS', maar verliet vorig jaar de misdaadserie. Perrette laat nu op Twitter weten dat ze absoluut niet meer wil meespelen in de serie, omdat ze bang zou zijn van hoofdrolspeler Mark Harmon (67), die NCIS-agent Gibbs vertolkt.

 "Nee, ik kom niet terug! Nooit! Stop alsjeblieft met het te vragen", bloklettert Perrette op Twitter. Ze vertelt er ook bij waarom ze niets meer te maken wilde hebben met 'NCIS': "Ik ben doodsbang van Harmon, bang dat hij me aanvalt. Ik heb er nachtmerries over." Vervolgens postte de actrice een nieuwe Tweet, die ze later verwijderde. Daarin toonde ze foto's waarop een crewlid genaaid moest worden aan zijn oog na een incident op de set. "Dit gebeurde er met mijn crewlid en ik vocht als een wilde om te voorkomen dat het nog eens zou gebeuren. Om mijn crew te beschermen. En toen werd ik fysiek aangevallen omdat ik 'nee' durfde te zeggen? Ik verloor daarnaast ook mijn job", verklaarde de actrice.

Een jaar geleden maakte Perrette al bekend dat het er soms gewelddadig aan toe ging op de set van 'NCIS', al noemde ze toen geen namen. "Ik steun al jaren anti-pestprogramma's", schreef ze toen. "Maar nu wéét ik het, want het overkwam MIJ! Als het gebeurt op school of op je werk, waar je verplicht naartoe moet? Dat is verschrikkelijk. Ik ging weg. Verschillende fysieke aanvallen. Ik begrijp het écht nu. Blijf veilig. Niets is het waard om je veiligheid in het gedrang te brengen. Vertel het aan iemand." Harmon zelf heeft nog niet gereageerd op de klacht van de actrice.

Het productiehuis van de serie, CBS TV Studios, gaf wel een verklaring: "Pauley Perrette heeft het geweldig gedaan bij 'NCIS' en we gaan haar allemaal missen. Een jaar geleden kwam Pauley bij ons met een bezorgdheid over de werkvloer. We hebben de zaak serieus genomen en samen met haar gezocht naar een oplossing. We dragen een veilige werkomgeving bij al onze tv-shows hoog in het vaandel." (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Kevin Hart aangeklaagd door vrouw uit seksvideo - Actueel

Kevin Hart aangeklaagd door vrouw uit seksvideo

Kevin Hart (40) heeft een klacht aan zijn been. Een vrouw eist ruim 50 miljoen euro van de komiek, omdat hun seksuele ontmoeting in 2017 opzettelijk zou zijn gefilmd. Dat meldt het online showbizzmagazine TMZ. De beelden werden later ook gebruikt in een afpersingszaak.
Music video van My Family - Actueel

Music video van My Family

Rap-sterren MIGOS, KAROL G, SNOOP DOGG en ROCK MAFIA onthullen de originele hit "My Family" voor de film: THE ADDAMS FAMILY
Jennifer Lawrence stapte stiekem in het huwelijksbootje - Actueel

"Jennifer Lawrence stapte stiekem in het huwelijksbootje"

Een paar weken geleden trouwde Dwayne Johnson al stiekem en nu zou het de beurt zijn aan Jennifer Lawrence. Verschillende Amerikaanse media melden dat de Oscarwinnares afgelopen maandag getrouwd is met haar verloofde, galerijhouder Cooke Maroney.
Het BESTE van Margot ROBBIE - Actueel

Het BESTE van Margot ROBBIE

Kan jij ook maar niet genoeg krijgen van de ijzersterke acteerprestaties van Margot Robbie? Lees dan zeker verder en ontdek onze top 5 met beste Margot Robbie films
Plannen voor 'Game of Thrones'-prequel over de familie Targaryen - Actueel

Plannen voor 'Game of Thrones'-prequel over de familie Targaryen

Het Amerikaanse televisienetwerk HBO heeft plannen voor een spin-off van de immens populaire fantasy-serie 'Game of Thrones'. Het zou gaan om een prequel op basis van het book 'Fire & Blood', dat zich focust op de geschiedenis van de Targaryen-dynastie, de voorouders van GoT-personage Daenerys. Dat... Verder lezen...
Nu al plannen voor tv-serie rond Stephen Kings nieuwste boek - Actueel

Nu al plannen voor tv-serie rond Stephen Kings nieuwste boek

Op dezelfde dag als de publicatie van het nieuwste Stephen King-boek heeft Spyglass Media Group al aangekondigd dat er plannen zijn om 'The Institute' om te werken tot een tv-serie. Dat meldt het Amerikaanse showbizzmagazine Deadline.