Voormalige 'NCIS'-actrice Pauley Perrette beschuldigt hoofdrolspeler Harmon van geweld - Actueel Cinema

    
Actueel
Voormalige 'NCIS'-actrice Pauley Perrette beschuldigt hoofdrolspeler Harmon van geweld

Actrice Pauley Perrette (50) werd bekend als forensisch wetenschapper Abby in 'NCIS', maar verliet vorig jaar de misdaadserie. Perrette laat nu op Twitter weten dat ze absoluut niet meer wil meespelen in de serie, omdat ze bang zou zijn van hoofdrolspeler Mark Harmon (67), die NCIS-agent Gibbs vertolkt.

 "Nee, ik kom niet terug! Nooit! Stop alsjeblieft met het te vragen", bloklettert Perrette op Twitter. Ze vertelt er ook bij waarom ze niets meer te maken wilde hebben met 'NCIS': "Ik ben doodsbang van Harmon, bang dat hij me aanvalt. Ik heb er nachtmerries over." Vervolgens postte de actrice een nieuwe Tweet, die ze later verwijderde. Daarin toonde ze foto's waarop een crewlid genaaid moest worden aan zijn oog na een incident op de set. "Dit gebeurde er met mijn crewlid en ik vocht als een wilde om te voorkomen dat het nog eens zou gebeuren. Om mijn crew te beschermen. En toen werd ik fysiek aangevallen omdat ik 'nee' durfde te zeggen? Ik verloor daarnaast ook mijn job", verklaarde de actrice.

Een jaar geleden maakte Perrette al bekend dat het er soms gewelddadig aan toe ging op de set van 'NCIS', al noemde ze toen geen namen. "Ik steun al jaren anti-pestprogramma's", schreef ze toen. "Maar nu wéét ik het, want het overkwam MIJ! Als het gebeurt op school of op je werk, waar je verplicht naartoe moet? Dat is verschrikkelijk. Ik ging weg. Verschillende fysieke aanvallen. Ik begrijp het écht nu. Blijf veilig. Niets is het waard om je veiligheid in het gedrang te brengen. Vertel het aan iemand." Harmon zelf heeft nog niet gereageerd op de klacht van de actrice.

Het productiehuis van de serie, CBS TV Studios, gaf wel een verklaring: "Pauley Perrette heeft het geweldig gedaan bij 'NCIS' en we gaan haar allemaal missen. Een jaar geleden kwam Pauley bij ons met een bezorgdheid over de werkvloer. We hebben de zaak serieus genomen en samen met haar gezocht naar een oplossing. We dragen een veilige werkomgeving bij al onze tv-shows hoog in het vaandel." (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Jennifer Lawrence niet nerveus voor bruiloft - Actueel

Jennifer Lawrence niet nerveus voor bruiloft

Jennifer Lawrence heeft totaal geen last van zenuwen tijdens het plannen van haar bruiloft. "Ik ben ook veel te lui om neurotisch te zijn", zegt de actrice, die sinds februari verloofd is met Cooke Maroney, in de podcast Naked with Catt Sadler.
Dwayne 'The Rock' Johson krijgt MTV Generation Award - Actueel

Dwayne 'The Rock' Johson krijgt MTV Generation Award

Dwayne 'The Rock' Johnson zal tijdens de uitreiking van de MTV Movie & TV Awards op 17 juni de MTV Generation Award in ontvangst mogen nemen. Dat maakte MTV zelf bekend.
Professor moet opstappen na Netflix-serie When They See Us - Actueel

Professor moet opstappen na Netflix-serie "When They See Us"

Elizabeth Lederer, de voormalige officier van justitie in de beroemde zaak rond de zogenoemde Central Park Five, heeft haar ontslag ingediend als professor aan de prestigieuze Columbia Law School nadat een grote groep zwarte studenten haar ontslag hadden geëist.
'Friends' themacafé opent de deuren in Manchester - Actueel

'Friends' themacafé opent de deuren in Manchester

De fans van de razend populaire sitcom 'Friends' kunnen hun hart ophalen in Manchester. Ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van de serie pakt de lokale Primark namelijk uit met een replica van de Central Perk coffee shop.
Bryan Singer betaalt 150.000 dollar om in misbruikzaak te schikken - Actueel

Bryan Singer betaalt 150.000 dollar om in misbruikzaak te schikken

De Amerikaanse filmregisseur Bryan Singer heeft een schikking getroffen in de zaak rond Cesar Sanchez-Guzman, die Singer beschuldigt van seksueel misbruik. De schikking houdt in dat Singer 150.000 dollar (ruim 132.000 euro) moet betalen, schrijft Los Angeles Times.
Gwyneth Paltrow woont niet samen met haar man - Actueel

Gwyneth Paltrow woont niet samen met haar man

Gwyneth Paltrow (46) is vorig jaar getrouwd met Brad Falchuk (48), maar ze hebben ervoor gekozen om niet in hetzelfde huis te wonen. Toch benadrukt de actrice dat ze "het ideale huwelijk" hebben. Paltrow deed die opvallende onthulling tijdens een bijzonder openhartig gesprek over haar huwelijk in... Verder lezen...