Onderzoek naar verkrachting door Franse filmster Gérard Depardieu geklasseerd - Actueel Cinema

    
Actueel
Onderzoek naar verkrachting door Franse filmster Gérard Depardieu geklasseerd

Het parket van Parijs heeft het onderzoek tegen de Franse filmster Gérard Depardieu, die beticht werd van "verkrachtingen en seksueel geweld", zonder gevolg geklasseerd. Dat heeft het Franse persbureau AFP vernomen van het parket. 

"De talrijke in het kader van deze procedure uitgevoerde onderzoeken, hebben niet toegelaten om de aangegeven misdrijven" vast te stellen, zo zegt het parket. Het parket van Parijs had in augustus vorig jaar een inleidend onderzoek tegen de filmster geopend, nadat er een klacht tegen hem werd ingediend. Volgens de Franse media was de klacht afkomstig van een 22-jarige actrice, die Depardieu aanklaagde voor handelingen die zich op 6 en 13 augustus 2018 in de woning van de acteur in Parijs hadden afgespeeld.

De jonge actrice werkte naar verluidt met Gérard Depardieu en studeerde aan een school waar hij lesgaf. (Belga / Belga)

© Denis Makarenko / Shutterstock.com

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Actrice Sarah Hyland (Modern Family) verloofd - Actueel

Actrice Sarah Hyland ("Modern Family") verloofd

Sarah Hyland, de actrice die u moet kennen van onder meer "Modern Family", zal in het huwelijksbootje stappen met haar vriend Wells Adams. Hyland maakte het nieuws bekend door op Instagram een fotoreportage te plaatsen van het aanzoek van de realityster.
Gossip Girl krijgt spin-off - Actueel

"Gossip Girl" krijgt spin-off

De populaire serie "Gossip Girl" krijgt een 2.0-versie. Op HBO Max, de nieuwe streamingdienst van Warner, zal volgend jaar een spin-off van de serie te zien zijn, zo schrijven Amerikaanse vakbladen.
Friends meubelcollectie binnenkort te koop - Actueel

Friends" meubelcollectie binnenkort te koop

De razendpopulaire sitcom "Friends" blaast dit jaar 25 kaarsjes uit en dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan. De Amerikaanse meubelketen Pottery Barn brengt namelijk een meubelcollectie op de markt, met enkele iconische stukken uit de serie.
Hugh Grant ijvert voor einde sociale media - Actueel

Hugh Grant ijvert voor einde sociale media

Als het van Hugh Grant afhangt, zou sociale media geen lang leven meer beschoren zijn. "Ik zou er gewoon de stekker uittrekken", zei de "Notting Hill"-ster in de "My Favorite Episode" podcast van Variety.
Netflix schrapt omstreden scène uit 13 Reasons Why - Actueel

Netflix schrapt omstreden scène uit "13 Reasons Why"

Netflix heeft twee jaar na de première van de reeks "13 Reasons Why" beslist om een expliciete zelfmoordscène uit de laatste aflevering te schrappen. Dat meldt het streamingplatform via Twitter.