'Game of Thrones'-actrice in Antwerpen voor opnames Netflix-serie - Actueel Cinema

   - 

De Nederlandse actrice Carice van Houten, bij het grote publiek bekend als 'the Red Woman' Melisandre in 'Game of Thrones', is op dit moment in Antwerpen voor de opnames van een nieuwe Netflix-reeks. Ze verblijft in het hotel van Hans Otten aan het MAS. 

De 42-jarige actrice zou in de Scheldestad verblijven voor opnames van 'Red Light District', een nieuwe Netflix-reeks over het nachtleven. Dat schrijft Het Nieuwsblad vandaag. Ze logeert tijdens de opnames in U Eat & Sleep, het hotel-restaurant van de Vlaamse televisiemaker Hans Otten. Dat valt ook op te maken uit een foto waarop te zien is hoe van Houten met actrice en schrijfster Halina Reijn poseert voor de grote 'U' in het hotel.

Twee weken geleden had e Scheldestad ook al wereldster Nathalie Portman te gast. Ook van haar circuleerde op het internet een foto waarop te zien was hoe ze op het terras van het U-hotel een koffie aan het drinken was. De Oscarwinnares was in Antwerpen voor de première van een voorstelling van Ballet Vlaanderen. Haar Franse echtgenoot Benjamin Millepied was voor die voorstelling de choreograaf. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

Drie redenen waarom 'Dune: Part Two' beter is dan 'Part One' - Actueel
Actueel

Drie redenen waarom 'Dune: Part Two' beter is dan 'Part One'

Dune: Part Two verovert al enkele weken wereldwijd de cinemazalen. De nieuwste creatie van Denis Villeneuve is een pure streling voor het oog én oor door de prachtige weidse woenstijnshots en de toepasselijke, verrijkende soundtrack gecomponeerd door Hans Zimmer. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: