Vrienden Johnny Depp maken zich zorgen en houden interventie - Actueel Cinema

   - 

Het gaat niet goed met Johnny Depp. Sinds zijn breuk met Amber Heard, kampt de Amerikaanse acteur opnieuw met een alcohol- en drugsverslaving. Zijn vrienden, waaronder actrice Helena Bonham-Carter, regisseur Tim Burton en zanger Alice Cooper, willen hem er opnieuw bovenop helpen. 

Sinds de breuk met actrice Amber Heard, gaat het steeds slechter met de 55-jarige acteur. De twee gingen begin 2017 uiteen, maar maken elkaar sindsdien zwart met allerlei beschuldigingen over huiselijk geweld met rechtszaken tot gevolg. De persoonlijke ellende eist een hoge tol van Depp die al toegaf dat hij weer zwaar drinkt en drugs gebruikt. Onder meer Helena Bonham-Carter, Tim Burton en Alice Cooper nemen niet langer genoegen met het gedrag van hun vriend. Samen met andere vrienden organiseerden zij een interventie om de acteur met de neus op de feiten te drukken. "Helena en Tim hebben zich de laatste maanden erg veel zorgen gemaakt om Johnny", vertelde een naaste van Bonham-Carter en Burton aan de Britse tabloid The Sun. "Op een bepaald moment hebben ze een interventie in scène gezet, samen met nog andere vrienden. Helena koestert moederlijke gevoelens voor Johnny en heeft net als Tim vaak met hem samengewerkt."

Volgens The Sun brengt de "Pirates of the Caribbean"-acteur nu veel tijd door in Oxfordshire waar Burton en Bonham-Carter samen een huis hebben. De twee hadden jarenlang een relatie tot ze in 2014 hun scheiding aankondigden. "Johnny is al een paar keer bij hen op bezoek geweest. Zo kan hij afstand nemen van Hollywood en zijn gemoedstoestand verbeteren", zegt de kennis van het voormalige koppel. "Hij gebruikt het dorpje als toevluchtsoord en gaat regelmatig fietsen rond Sutton Courtenay." Op die manier hoopt de acteur alles op een rijtje te kunnen zetten en te herstellen van zijn verslavingen. (Belga / Belga)

© Twocoms / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Actie, Avontuur  Regie: Gore Verbinski Met: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom,... Voor de sympathieke schurk Captain Jack Sparrow betekent de kristalheldere Caribische Zee een speelterrein waar avontuur en mysterie hand in hand gaan. Maar Jacks idyllische leven krijgt een andere wending wanneer zijn tegenstander, de sluwe Captain Barbossa, zijn schip de Black Pearl steelt en... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: